Lad dine handsker på og holde hænderne varme ved at skyde iPhone-fotos med Siri

For alle, der har taget et iPhone-billede ud i koldt vejr før, ved du, hvor køligt og ubehageligt det er at tage en varm handske ud af dine hænder, så du kan snappe et hurtigt billede af en dejlig snedækket scene. Det er normalt nødvendigt, fordi iPhone kræver brug af berøringsskærmen for at starte Camera-appen og derefter igen for at trykke på for at tage billedet. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet, og du kan forlade dine handsker og holde dine hænder varme og stadig skyde billeder med iPhone kameraet uden at røre skærmen overhovedet ...

Hvordan? Brug bare Siri og hardware volumen knapper i stedet:

Hold hjemme-knappen for at kalde Siri og sige "Tag et billede" for at starte Camera-appen

Brug nu lydstyrkeknapperne til at snappe billedet

Når du er færdig, kan du trykke enten på Home-knappen eller på tænd / sluk-knappen for at lukke kameraprogrammet og være på vej, aldrig en gang at skulle udsætte en finger på vejret.

Er dette strålende eller hvad? Ikke mere blæsende vindstråling, regn eller sne fører til kolde fingre og hænder, men du kan stadig fange alle de smukke vinterlige øjeblikke af sjov i sneen.

Ørepropper virker også
Hvis du er en Apple-øreprofil-bruger, kan du også gøre hele denne proces fra centerknappen på de berømte hvide øretelefoner:

  • Hold center-knappen nede i nogle sekunder for at anmode om Siri, så sig "Tag et billede" eller "Åbn kamera"
  • Når du er klar til at snappe et billede, skal du trykke på midterknappen på ørepropperne igen for at tage billedet

Afhængigt af hvor tyk dine handsker er, kan dette ende med at blive lettere og mere stabilt end at bruge lydstyrkeknappen, da du ikke trykker på øreproppeknapperne, vil det naturligvis ikke rykke kameraet rundt. Øreproppen trick er især nyttigt for alle, der har en af ​​de fancy vinterjakke med de indbyggede ørepropper, eller endda bare en dedikeret intern lomme, hvor de fører fra at give nem adgang.

Enten ørepropper eller volumenknappen trick arbejder for at skyde billeder på iPhone uden nogen sinde at røre skærmen (og ja det virker også på iPad, men du pakker nok ikke en af ​​dem rundt på en snesko rejse).

Hvad med eksponering og fokus? Og låseskærme?
Dette fungerer selvfølgelig bedst, hvis du ikke har en låseskærmadgangskode aktiveret, og hvis du ikke vil bruge fokus- og eksponeringslås. En fedtløs løsning er at bruge din næse til at indtaste adgangskoden eller holde fast på skærmen for at aktivere eksponeringslås. Du kan se lidt fjollet på at røre iPhone skærmen til din næse, men i det mindste vil dine hænder blive varme!

Du kan også købe specifikke touchscreen handsker , som synes at blive en stadig mere populær ting, men det er virkelig ikke nødvendigt takket være Siri og volumenknaptricket. Nyd !, fordi du faktisk kan tage et billede med en iPhone uden at røre skærmen overhovedet.

Takket være Elizabeth V. for det store tip!