Sådan øges USB-output

Elementer, du har brug for

  • Drevet USB-hub

  • USB-kabel

Når det kommer til USB-enheder, varierer strømkravene til dem lidt. Selvom de er designet til at producere 5 volt, producerer mange USB-headere på bundkortet ofte kun 4,75 volt - især USB-porte på forsiden af ​​mange pc'er. Dette kan være resultatet af mange grunde, men ledningsnet i dårlige tilfælde er normalt synderen. USB-flashdrev eller mus fungerer normalt OK med lidt mindre strøm, men større enheder såsom eksterne harddiske i fuld størrelse og optiske drev fungerer muligvis slet ikke. Hvis du har underpowerede USB-porte på frontpanelet, kan det hjælpe at tilføje en strømforsynet hub.

Afbryd alle USB-enheder. Dette inkluderer alle dine flashdrev, eksterne drev, webcams osv. Frakobl ikke et USB-tastatur eller en mus uden først at slukke for pc'en. Hvis du har tilsluttet et USB-tastatur eller en mus til frontpanelportene, skal du lukke computeren og overføre tastaturet og musen til USB-porte bag på computeren.

Tilslut lysnetadapteren til den elektriske hub. Sæt adapterens elektriske stik i en ledig stikkontakt. Sæt den lille ende af USB-kablet i hubben. Sæt den større, flade ende af kablet i en af ​​frontpanelets USB-porte på din computer. Vent et par sekunder på, at Windows registrerer hubben og konfigurerer den til brug på din pc.

Tilslut de perifere USB-enheder til de tomme porte på hub'en ad gangen. Vent på, at Windows finder og konfigurerer hver enhed, før du tilslutter en anden. Spændingsoutputtet fra hubben skal forblive konstant ved 5 volt og tilstrækkelig strømforsyning til dine USB-enheder.

Tips

For at sikre, at større USB-enheder får tilstrækkelig strøm fra hubben, skal du slutte større eksterne harddiske eller optiske drev til de porte, der er tættest på AC-adapterforbindelsen. Selvom det ikke er et almindeligt problem, kan nogle hubs muligvis levere lidt mindre strøm til de porte, der er længst væk fra AC-adapterstikket.