CNBC og FOX NOW Tilgængelig til at se på Apple TV

Apple TV-brugere kan nu bruge deres enheder til at se CNBC, FOX NOW, TV 2 Sumo og Esporte Interativo, men adgang til de nye kanaler er begrænset af region og netværk.


FOX NOW kræver et godkendt kabel- eller satellitudbyder og indeholder et stort bibliotek med tv-shows fra Fox-netværket, herunder den populære COSMOS: A Spacetime Odyssey-serie. Yderligere shows tilgængelige på FOX NU inkluderer 24, Glee, Dads, Gang Related, Family Guy, American Idol, blandt andre.

CNBC, en finansiel og børsenorienteret kanal, der har tendens til at være en blanding af nyheder og underholdning, kræver også, at en godkendt kabeludbyder skal se. På Apple TV kan du få adgang til en live stream af CNBC, og finde klip af segmenter og fulde episoder af en række shows, der kommer fra netværket, herunder Profit, American Greed, og Nightly Business Report. Komplet adgang til nogle af CNBC-indholdet kræver godkendelse på CNBC's hjemmeside.

TV 2 Sumo kan ses i Norge, som omfatter sportsindhold, dramaer, nyheder og dokumentarfilm. På trods af navnet er det ikke udelukkende et netværk til at se Sumo wrestling (bummer).

Esporte Interativo, en populær sportskanal i Brasilien, er også blevet tilføjet til Apple TV til regionale brugere og kræver separat månedlig abonnement på 4, 99 dollar.

Hvis du ikke er fan af de nye kanaler, har ikke en godkendt kabeludbyder eller ikke har til hensigt at se, hvad der er tilgængeligt på dem, kan du altid skjule kanalikoner fra Apple TV-startskærmen via Indstillinger og declutter dit tv-startskærmen.

Takket være MacRumors til billederne og for først at bemærke Apple TV-tilføjelserne.