Sådan sendes en fax online en gang

På grund af stigende internetbaseret teknologi bruges faxmaskiner mindre og mindre, men der er stadig fordele ved at sende faxer. En række lande anerkender ikke elektronisk baserede underskrifter på kontrakter, men accepterer faxkontrakter med underskrifter. For at kombinere fremskridtene på Internettet og stadig nyde fordelene ved at bruge en faxmaskine kan du drage fordel af de mange tjenester, der giver dig mulighed for at sende faxer online.

Trin 1

Hvis det dokument, du ønsker at sende som en fax, ikke allerede er i digital form, skal du kondensere det til 3 digitale sider, scanne det og gemme det som en PDF-fil på din harddisk.

Trin 2

Gå til FaxZero (se ressourcer), og indtast dit navn, din e-mail, modtagerens navn og modtagerens faxnummer.

Trin 3

I sektionen "Faxoplysninger" skal du klikke på "Gennemse" og vælge det dokument, du vil sende. Indtast derefter bekræftelseskoden igen, og tryk på "Send gratis fax nu."

Gå til din e-mail-indbakke, og se efter en bekræftelses-e-mail fra Fax Zero. Klik på linket for at bekræfte, at det var dig, der fik faxen sendt. Du føres til en webside, der bekræfter din bekræftelse og begynder at faxe dit dokument til din modtager. Du modtager en anden e-mail fra Fax Zero, når din fax er leveret med succes.