iPhone 6 tilgængelighed Checker Tool viser dig, hvor du vil få den præcise model, du ønsker

IPhone 6 og iPhone 6 Plus har været ude i et stykke tid nu, men lager fortsætter med at sælge ud hurtigt og finde den nøjagtige enhed, du ønsker kan være en udfordring. Typisk, hvis du håber at finde en i en Apple Store eller en anden butikslokal, vil du enten krydse dine fingre og køre rundt i byen eller ringe meget for at tjekke tilgængeligheden selv ... men ikke længere takket være iStockNow.


iStockNow er et brugervenligt websted, der kan tjekke iPhone 6 og iPhone 6 Plus-lagrene til alle enhedskonfigurationer, farver og transportører på tværs af 2785 butikker i 27 lande. Brug blot kortet til at lokalisere dit område, tjek tilgængelighed og se, hvilke enheder der er på lager, og hvor du kan få dem, alt fra en enkelt skærm. Det handler om lige så nemt som det bliver, og det slår bestemt til at ringe til en million, og man placerer dig selv.

  • Gå over til iStockNow.com og tjek hvad og hvor

For de i USA kan du tjekke iPhone 6 og iPhone 6 Plus-lagrene til alle konfigurationer, alle de store operatører, herunder AT & T, Verizon, T-Mobile og Sprint, alle tre farver og alle tre lagerkapacitetstørrelser, og hvad der er tilgængeligt i Apple Store, Best Buy og Target. iStockNow siger, at snart kommer Walmart og Radioshack lager, så tilgængelighed værktøj til at udvide snart. Når du har fundet det, du ønsker, kan du se, om du er opgraderingsberettigelse, før du går på vej til at købe en til en operatørssubsidieret pris.

For dem, der ikke er i USA, er værktøjet multinationalt og i stand til at kontrollere lagrene hos Apple Store og andre butikker i 27 lande (!) Inklusive Canada, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Nethlerlands, Norge, Portgual, Rusland, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige, Australien, Hong Kong, Japan, New Zealand, Singapore, Taiwan og De Forenede Arabiske Emirater.

Nu er alt hvad du behøver at gøre, finde ud af, hvilken ny iPhone du vil købe ... iPhone 6 eller iPhone 6 Plus? Jeg er delvis til iPhone 6 Plus for den utrolig store skærm og den fantastiske batterilevetid, men iPhone 6 er også en fantastisk telefon. Uanset hvilken model du går til, vælger du mellemstore 64GB-indstillingen, er det en god idé, hvis du har tænkt dig at tage mange billeder og gemme mange medier og apps på enheden, men 16GB er fint, hvis du ikke løber tør af plads, eller bare aflæse alle dine ting regelmæssigt til skyen eller en computer.

Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker at shoppe i en lokal butik, kan du altid bestille online fra Apple. Det kan tage nogle uger at komme frem på grund af mangel på forsyninger, men du får præcis det, du vil have leveret lige til din dør, og det er svært at slå den bekvemmelighed.

Tak til Allen for spidsen!