Sådan scannes et register

Windows giver dig et værktøj til at scanne din registreringsdatabase for korruption eller slettede poster. Værktøjet kaldes "scanreg", og det køres i Windows-kommandoprompten. Softwaren scanner hver nøgle i registreringsdatabasen og forsøger at rette eventuelle fejl. Hvis harddisken er beskadiget det sted, hvor Windows-registreringsdatabasen er gemt, advarer scanreg dig og flytter filerne til et mere sikkert sted på drevet. Dette værktøj er simpelt at bruge og kræver kun få trin.

Trin 1

Klik på Windows Start-knappen, og vælg "Kør". Indtast "cmd" i det viste tekstfelt, og tryk derefter på "OK" -knappen for at åbne Windows-kommandoprompten.

Trin 2

Skriv "scanreg / autorun" i kommandoprompten, og tryk på "Enter". Dette kører registreringsdatabasen og bruger en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen til at gendanne eventuelle beskadigede poster. Det kan tage flere minutter, før scanningen er afsluttet, afhængigt af størrelsen på dine registreringsdatabase-filer.

Skriv "scanreg / fix" for at rette eventuelle beskadigede poster, selvom der ikke findes nogen sikkerhedskopi. Dette er gavnligt for en ny computer, når du ikke har oprettet en skygge-kopi af din registreringsdatabase. Windows forsøger at rette fejlene under scanningen.