Sådan genoplives gamle blækpatroner

Det kan være frustrerende at udskrive flere dokumenter, kun for at finde ud af, at din blækpatron er tørret op. Udskiftning af blækpatroner kan være dyrt, og du vil gerne maksimere brugen af ​​dine patroner så længe som muligt. Du kan genoplive tørrede blækpatroner med et par vedligeholdelsestrin. Dette hjælper dig med at spare penge og minimere spild.

Trin 1

Åbn dækslet til printeren, der indeholder blækpatronerne, og vent på, at blækpatronen flytter til midten af ​​åbningen. Træk forsigtigt patronerne ned, så springer de ud. Fjern blækpatronerne fra printeren

Trin 2

Sluk printeren, og tag stikket ud af stikkontakten.

Trin 3

Ryst patronen kraftigt op og ned i ca. 30 sekunder.

Trin 4

Dypp vatpindene i alkohol og brug den til at rengøre dysens spidser, hvor der kommer blæk ud af patronen. Dette fjerner tørret blæk på dyserne, hvilket får udskrivning til at blive skæmmet.

Trin 5

Rengør også bunden og siden af ​​patronerne for at fjerne alt tørret blæk, der kan forhindre, at patronen udskrives. Lad alkoholen tørre på patronerne i ca. 15 minutter.

Trin 6

Anbring patronen med kobberstrimlen nedad i en skål med varmt vand. Blødgør ikke patronen, bare hold den forsigtigt over vandet, bare kobberstrimlen berører væsken.

Aftør patronerne med en mikrofiberklud.