iPad vs Kindle skærm sammenligninger

Har du nogensinde spekuleret på, hvad en iPad og Kindle-skærm ville se ud tæt på? Ikke bare for det blotte øje, men virkelig tæt på ... siger ved 26x og 400x forstørrelse. På trods af at de tjener helt forskellige markeder, ved jeg, at folk sammenligner iPad og Kindle ofte, så disse billeder er ganske interessante.

Disse billeder blev taget med et Veho USB Powered Microscope , som jeg ikke havde nogen anelse om, kunne du endda få et 400x USB-drevet mikroskop til $ 65, det er fantastisk i sig selv. Anyway flere billeder:

Ved 400x ser iPad ud som en anden nærbillede af et LCD-display, mens Kindle forbavsende nok har faktisk detaljer og godt ligner blæk.

Det er ganske vist ikke den mest rimelige sammenligning, da den nuværende iPad-skærm bruger et traditionelt LCD-skærm, mens Kindle bruger den vildt komplekse MIT-skabelse kendt som E Ink. Selvfølgelig er Kindle heller ikke beregnet til at konkurrere mod iPad og omvendt (prøv at spille spil eller surfe på nettet på en meningsfuld måde på en Kindle), men det er pænt at se disse detaljerede billeder. Jeg vil virkelig gerne se denne test udført ved hjælp af 326ppi iPhone 4 nethinden, som ryger på at vises på iPod touch og iPad modeller i den nærmeste fremtid.

Disse billeder bekræfter de holdninger jeg har længe holdt: Hvis du søger at få en håndholdt enhed til kun at læse bøger, tager Kindle kagen . Hvis du vil gøre mere som spil, surfe på internettet, maile, lytte til musik, se film osv., Er iPad ikke en brainer .

Ovenstående billeder stammede fra mikroskop skud af Keith Peters på hans hjemmeside, Bit-101. Der er flere flere billeder og også sammenligninger med ægte trykt trykfarve, hvis du er interesseret i at se dem.