Sådan tilsluttes en kabelboks med et tv og stereo forstærker

En kabelboks giver tv-programmer til abonnement til glæde på et tv. Når fjernsynet også er tilsluttet lydudstyr såsom en stereoforstærker, kan der laves et par grundlæggende forbindelser for at tilføje kabelboksen til systemet, så programmering kan nydes i stereo eller surround sound afhængigt af forstærkeren og antallet af tilsluttede højttalere . Standard lyd- / videokabler er det eneste nødvendige udstyr til forbindelsen.

Trin 1

Tilslut de hvide, røde og gule stik på et sæt kompositkabler til de farvematchende lyd- og video-OUT-stik på kabelboksen. Hvis stikkene ikke er farvekodede, skal du slutte det hvide stik til venstre lydkanal og det røde stik til højre og derefter sætte det gule stik i videostikket.

Trin 2

Indsæt de andre ender af kablet i et frit sæt AV-indgange på forstærkeren ved hjælp af de samme farvekoder til at matche stik til stik.

Trin 3

Sæt et andet sæt kompositkabler i AV OUTPUT-stikket på forstærkeren. Hvis forstærkeren har mere end et sæt udgange, skal du notere, hvilken indgang der skal bruges.

Trin 4

Tilslut de andre ender til et sæt AV-indgange på bagsiden af ​​tv'et. De fleste tv-apparater er udstyret med mindst tre sæt indgange til tilslutning af komponenter.

Drej på vælgerknappen på forstærkeren, eller brug fjernbetjeningen til at vælge det sæt stik, der forbinder kabelboksen, og juster lydstyrken til det ønskede niveau.