Sådan finder du en kærestes e-mail-adresser

Det er lettere end nogensinde før at holde styr på og oprette forbindelse til gamle venner med nutidens moderne teknologi. En populær måde at holde kontakten med venner på er via e-mail. Her er nogle nyttige tip til at finde en kærestes e-mail-adresse.

Trin 1

Søg på populære netværkssider som MySpace, Facebook eller ClassMates. Mange mennesker bruger teknologi til at få venner og genoprette forbindelse til venner, som de mistede kontakten med, så der er en god mulighed for, at din kæreste er på en af ​​dem. Hvis du ikke er i stand til at finde hende på det første sted, du tjekker, skal du ikke frarådes, der er mange sociale netværkssider, som hun kunne være på.

Trin 2

Slå hende op i et online bibliotek som f.eks. Hvide sider. Da e-mail er en populær form for kommunikation, kan mange folks e-mail-adresser findes anført i online-mapper, hvoraf nogle kan fås gratis. Der er mange online mapper ud over hvide sider, vælg en eller flere, som du bedst kan lide til din søgning.

Abonner på en betalt personsøgertjeneste. Der er mange søgemaskiner derude, der finder en person til dig og giver dig en detaljeret liste over deres oplysninger, inklusive e-mail-adresser, mod et mindre gebyr. Indtast din kærestes oplysninger på et af disse websteder, og hvis der vises resultater, bliver du spurgt, om du kun vil købe adgang til hendes oplysninger eller et års abonnement. E-mail Finder er et godt folk, der søger for at prøve, når de leder efter e-mail-adresser.