Sådan deaktiverer du gruppemeddelelser på iPhone og iPad med forstyrrelse ikke

Gruppemeddelelser er et af de funktioner, der er gode, når du vil være i en gruppesamtale og helt irriterende, når du ikke vil have din iPhone inkluderet i et spær af gruppemeddelelser. En ny funktion i iOS sigter på at afhjælpe den sidstnævnte situation, når din iPhone eller iPad bliver stormet af et angreb på indgående meddelelser fra en gruppesamtale, som du lige tilfældigvis er inkluderet i, så du kan selektivt dempe en bestemt gruppechat i Meddelelser app til iOS. Dette er i grunden en besked afsender eller meddelelsestråde specifik Ikke forstyrr tilgængelig i iOS, og det virker godt.


Bemærk, at denne funktion er meget forskellig fra at efterlade en gruppechat i Messages-appen, hvilket faktisk forhindrer nye meddelelser i at komme fra den udvalgt gruppe. Den stumme funktion gør det muligt for meddelelserne at komme igennem, de springer bare ikke og jingle din iPhone eller iPad, når de ankommer. Det er faktisk en variation af den bredere Ikke forstyrrelses evne i iOS, men den er kun gældende for specifikke meddelelsestråde, hvor du har valgt at aktivere det, og den dæmpede funktion følger ikke en timer som den bredere DND-funktionskan.

Sådan slår du en gruppe tekstkonversation i beskeder til iOS

Du skal bruge iOS 8 eller nyere for at finde denne mulighed tilgængelig, tidligere versioner omfatter ikke denne funktion:

  1. Fra indbakken i appen Meddelelser skal du trykke på den gruppesamtale du vil slå lyden af
  2. Tryk på "Detaljer" -teksten i hjørnet af gruppechatten
  3. Rul ned og vælg omskifteren for "Forstyr ikke" til ON-positionen - dette øjeblikkeligt dæmper alle meddelelser fra gruppesamtalen

Bemærk, at dette skal være aktiveret pr. Konversationsbasis, så muting en gruppemeddelelse vil ikke påvirke en anden gruppesamtale.

For at afslutte muting af gruppens samtale har du to muligheder, enten du kan gå tilbage til Detaljer> Ikke forstyrr indstillingen og slå den fra eller bare slette gruppens samtale tråd. I sidstnævnte mulighed, når en ny gruppetekst kommer fra de samme personer, vil den ikke længere blive dempet.

Eller hvis du bliver overvældet af alle indgående tekster, kan du altid hurtigt skifte funktionen via Control Center på universelt grundlag eller bruge Do not Disturb på en tidsplan for at give dig selv nedetid.