Sådan kopieres ringetoner til iPhone eller iPad i iTunes 12.7

Du ved sikkert nu, at iTunes 12.7 bringer nogle bemærkelsesværdige ændringer som fjernelsen af ​​App Store fra iTunes, hvilket kræver, at brugere administrerer og installerer iOS apps direkte på en iPhone eller iPad uden iTunes på en computer. På samme måde er ringetonen og tonerafsnittet også ændret i de nyeste iTunes-udgivelser, som nogle brugere kan finde forvirrende, når de går til at justere ringetoner på deres enheder.

Den gode nyhed er, at du stadig kan kopiere og overføre ringetoner til en iPhone eller iPad med iTunes 12.7, og som du vil se, det er faktisk ret simpelt, som du vil se.


Du skal bruge den nyeste version af iTunes samt ringetone filer i .m4r format for at udføre denne opgave. Bemærk, at selvom du har installeret iTunes 12.7, finder du ringetonefilerne stadig gemmes lokalt på computeren som m4r-filer, ligesom .ipa-filer er, så hvis du havde nogle brugerdefinerede ringetoner, før du sandsynligvis stadig kan finde dem lokalt.

Sådan kopieres toner og ringetoner til iPhone og iPad i iTunes 12.7+

  1. Åbn iTunes på computeren, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Sørg for, at iPhone er tilsluttet computeren (via wi-fi eller USB) og identificeret i iTunes, vælg derefter enheden i iTunes *
  3. Fra Finder på Mac finder du den .m4r ringetone fil, du vil kopiere til iPhone eller iPad
  4. Træk og slip ringetonen .m4r-filen i afsnittet "På min enhed" i iTunes for at kopiere ringetonen eller tonefilen til iOS-enheden
  5. En ny "Tones" sektion vises, hvis den ikke allerede er synlig, viser ringetoner på enheden, gentages med andre toner og ringetoner i m4r format som ønsket

* Husk at vælge en iPhone eller iPad i iTunes gøres ved at klikke på det lille enhedsikon i iTunes øverste linje nu.

Som du kan se, er det stadig ret nemt at kopiere ringetoner til en iOS-enhed med iTunes.

Og ja, du kan stadig lave din egen i iTunes på samme måde som altid og kopiere dem over.

Dette ligner på at bruge træk og slip tilgang til kopiering af musik til iPhone i iTunes eller endda kopiering. Af iOS apps til enheder.

En anden mulighed, der ikke bruger iTunes overhovedet, er at oprette ringetoner på iPhone eller iPad direkte i Garageband, hvilket kan gøres helt på iOS-enheden og kræver aldrig nogen form for synkronisering eller kopiering, da ringetonen .m4r-filer oprettes og derefter holdt på selve enheden.

Selvfølgelig, hvis dette er for meget af en forstyrrelse, kan du foretage en besværlig opgave at nedgradere iTunes 12.7 tilbage til 12.6, selvom være opmærksom på at ved nedgradering vil du sandsynligvis undgå den uundgåelige fremtid for iTunes samt iOS-enhedskompatibilitet.