Hold et rekord af alle e-mails sendt fra iPhone ved altid at BCCing Yourself

Selvom de fleste e-mail-tjenester i dag understøtter "Sendt" udbakken, hvor du nemt kan finde alle e-mails, du har sendt ud fra en iPhone (eller andre steder med den e-mail-konto), gør ikke alle postleverandører. Dette gælder især for POP3-konti, hvor e-mailen downloades en gang fra serveren, og derefter slettes fra serveren, kun for at blive gemt på din lokale enhed, uanset om det er en iPhone eller en computer. For situationer som dette, men når du stadig vil opretholde en nem registrering af alle e-mails, du har sendt fra en iPhone eller iPad, kan du aktivere en indstilling i iOS Mail app kaldet "Always BCC Self". Som navnet antyder, når denne indstilling er tændt, vil enhver mail sendt fra din iOS-enhed BCC (Blind Carbon Copy) til dig selv, hvilket giver en alternativ metode til registrering af sendte e-mails.


Bortset fra at holde en kopi af sendte mails, er det også et godt trick at bruge, hvis du ofte finder dig selv at sende dig selv som en CC eller BCC modtager på e-mails alligevel, da det automatiserer den proces. Husk at med BCC brugt, vil modtageren ikke se, at du sender email til dig selv, den del vil være usynlig for mailmodtageren.

Sådan aktiveres "Always BCC Self" på mail sendt fra iPhone og iPad

Du skal have en e-mail-konto opsætning med Mail app for at bruge denne funktion i iOS:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og vælg "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Under "Mail" sektionen, find "Always Bcc Myself" og vend det til ON-positionen

Ændringen træder i kraft straks, og enhver ny e-mail, der sendes fra din iOS-enhed via Mail-app, vil nu få bcc sendt mails til, uanset hvilken e-mail-konto der er angivet som din primære enhedens e-mail-adresse.

For de fleste brugere behøver dette ikke være nødvendigt for at registrere, men nogle mennesker kan alligevel lide det som en nem måde at hente kommunikation og tråde på. Brugere af de fleste e-mail-tjenester, især webmail som Gmail, Hotmail, Yahoo Mail, AOL og Outlook, kan altid kun få adgang til udgående og sendt mail ved at gå til "Sendt" boksen på deres respektive konto.

Leder du efter nogle mere fantastiske tricks til Mail-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch? Så gå ikke glip af disse 10 tips til at mestre Mail for iOS, eller bare gennemse vores tips til Mail app for at finde flere tricks til Mail i iOS og OS X.