Sådan tager du skærmbilleder på iPhone X

Vil du tage et screenshot af iPhone X? Selvfølgelig kan du snap screenshots af iPhone X, men du har uden tvivl lagt mærke til, at iPhone X ikke har nogen Home-knap, og dermed den velkendte skærmfremstillingsmetode, der trykker på Home-knappen og Power-knappen fungerer ikke længere for at fange skærmbilledet til iPhone X .

I stedet bruger iPhone X en ny og anderledes knap-trykkekombination til at snap screenshots. Det er lige så enkelt som det, du plejede at bruge til at snappe skærmbilleder af iOS-enheder, men fordi det er helt nyt, kan det tage lidt at vænne sig til, før den nye screenshot-metode bliver vane til iPhone X-ejere.


Du vil måske øve det et par gange for at få fat i det.

Sådan Screenshot iPhone X

  • Tryk på Volume Up-knappen og afbryderknappen sammen på samme tid

Du skal trykke på Volumen op-knappen og tænd / sluk-knappen samtidigt for at tage et skærmbillede af iPhone X. Når skærmbilledet er vellykket, vil du høre den velkendte lukkerkamera lyd, og derefter se et lille miniaturebillede af forhåndsvisning af skærmbilledet vises i nederste venstre hjørne af skærmen.

Tænd / sluk-knappen er på højre side af iPhone X, og knappen Lydstyrke op er den øverste knap på venstre side af iPhone X (det er knappen, ikke den lille lydafbryder).

Nogle mennesker henviser til tænd / sluk-knappen som sideknappen eller låseknappen, uanset hvad du vil kalde knappen, funktionaliteten er den samme, og det er et nødvendigt skridt til at tage et screenshot på iPhone X.

En hurtig advarsel: Hold ikke strømknappen og lydstyrkeknappen for lang, for det vil hurtigt forsøge at udløse skærmen Shutdown og Emergency SOS-funktionen. Når du holder for længe, ​​vil Emergency SOS gå et skridt videre og derefter aktivere og forsøge at ringe til lokale myndigheder og nødtjenester, hvilket sandsynligvis ikke er det, du vil gøre, hvis du simpelthen forsøger at tage et screenshot. Så pas på hvordan det. Bare en hurtig simpel samtidig tryk på Power og Volume Up vil snappe screenshotet uden at gøre noget andet.

Bemærk, mens du stadig bruger en dobbeltknap-procedure, dette adskiller sig fra screenshotting iPad eller screenshotting iPhone-modeller forud for iPhone X. Det er også værd at bemærke, at processen med at tage skærmbilleder med iOS 11, iOS 10, iPhone 7, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus blev justeret lige så lidt (i det mindste i opfattelsen, som krævede en mindre adfærdsmæssige justering for nogle brugere), men forblev den samme med startknappen og tænd / sluk-knappen, mens iPhone X er helt ny adfærd med en ny tastetryk.

Og hvis du undrer dig, er screenshots fra iPhone X en væsentlig opløsning på 1125 x 2436 pixels, hvilket gør et stort og højt billede.

Nyd at tage dine skærmbilleder med iPhone X, og du kan tjekke flere screenshottips her, hvis du er interesseret i emnet.