Sådan fejlfindes et Excalibur-alarmsystem

Excalibur-alarmsystemet fungerer med tre grundlæggende komponenter: sender, status-LED-lys og den skjulte betjentknap eller -kontakt. Hvis en af ​​disse mekanismer ikke fungerer korrekt, kan det medføre, at alarmen slet ikke tilkobles eller tilkobles på det upassende tidspunkt. Nogle hurtige og enkle fejlfinding får dig til at køre på vej og tilbage til at føle dig sikker på få minutter.

Gul ledningsforbindelse

Trin 1

Sørg for, at den gule ledning er forsvarligt forbundet med tændingssiden af ​​sikringsboksen. Tændingssiden af ​​sikringsboksen er den side, der er tættest på, hvor du stikker din nøgle ind.

Trin 2

Tilslut den gule ledning tilbage til sin position på sikringsboksen ved hjælp af din hånd. Dette vil være det eneste hul uden en ledning i det.

Test ledningen ved at slukke og tænde tændingsnøglen.

Symptomer på, at den gule ledning er løs eller ikke i en god position, er: alarmarmene med tændingsnøglen tændt, den aktiveres overhovedet ikke, eller betjeningspanelet fungerer ikke og afbryder ikke alarmen eller nulstiller hukommelsen.

Blå, violet, grøn ledning ikke korrekt tilsluttet

Trin 1

Undersøg de blå, violette og grønne ledninger for at se, om de er tilsluttet til dørstiftskontakterne på sikringsboksen. Den blå ledning styrer bagagerummet og hætten, mens de grønne og violette ledninger styrer dørene.

Trin 2

Skub ledningerne tilbage i dørstifterne, indtil de sidder tæt. Foretag hver ledning individuelt. Tryk ikke ledningerne for hårdt ind, ellers kan alarmen forblive tændt. Hvis dette sker, skal du trække ledningen (eller ledningerne) ud og skubbe dem ind igen.

Drej tændingsnøglen til slukket, og åbn og luk køretøjets dør. En 30-sekunders nedtælling skal begynde, og alarmen aktiveres automatisk. Hvis dette ikke fungerer, skal du åbne skydevinduet på alarmmodtageren og vende kontakten mærket nr. 4 til tændt position. Den sidste dør på køretøjet, der ikke tilkobles, når du lukker det, er et tegn på, at en af ​​de grønne eller violette ledninger er løs.

Betjent er slået til

Trin 1

Kontroller, om det røde LED-lys på senderen konstant lyser. Betjeningsknappen "Til" forhindrer alarmen i at lyde under service, vask eller forlænget mellemlanding.

Trin 2

Drej tændingsnøglen til "Til" -position, og tryk på betjentknappen.

Se om det røde LED-lys nu er slukket.

Et symptom på, at betjentknappen sidder fast i "Til" -positionen, er, at alarmen ikke tilkobles igen, når du har hentet dit køretøj fra service.