Sådan bruges en parabolantenne

Elementer, du har brug for

  • Stige

  • Clip-on antenne

  • Coax kabel

  • Tang

Tv lavet i 2010 er i stand til at modtage et digitalt signal, der nu bruges til traditionelle udsendelsessignaler. Hvis du har en parabol monteret på taget eller siden af ​​dit hus, kan den bruges som en ekstern tv-antenne. Dette giver dig mulighed for at modtage digitale tv-signaler, der er tilgængelige i dit område. Du bliver først nødt til at skaffe en forstærket klip-antenne til at fastgøre til skålen.

Sluk for alle satellitmodtagere, og tag netledningen ud af stikkontakten. Sæt en stige op, og tag derefter antennen op til, hvor parabolantennen er monteret.

Fjern antennen, der er tilsluttet baghakket på monteringsklemmen. Anbring antennen bag på skålen. Centrer antennens cirkulære hus på skålen. Sørg for, at logoet på antennen vender udad.

Anbring klemmerne på antennen en ad gangen over den øverste kant af parabolantennen. Fastgør antennen på bagsiden på monteringsbøjlen.

Drej skruen på klemmen manuelt for at fastgøre antennen til skålen. Om nødvendigt kan du også stramme skruen med en tang.

Tilslut den ene ende af et koaksialkabel til “Out” terminalen på antennen. Før koaksialkablet ind i huset og bag på satellitmodtageren. Tilslut den anden ende af koaksialkablet til "Antenne In" -terminalen på modtageren.

Sæt strømkablet til modtageren tilbage i stikkontakten, men lad modtageren være slukket.

Tænd for fjernsynet, og indstil det til “Antenne” -tilstand. Kør den automatiske programtilstand på fjernsynet for at indstille alle de lokale kanaler.

Tips

Modtageren skal være slukket for at se fjernsynsprogrammering fra antennen.