Kan du gøre skærmen lysere på en fænge?

Fra læsning af elektroniske bøger (e-bøger) til digitale magasiner lader Kindle dig endda lytte til lydbøger uden besværet med at bruge en personlig lydafspiller. Enheden indeholder en LCD-skærm, der viser tekst og grafik, en brugervenlig grænseflade og et forbindelseskabel til overførsel af indhold fra din computer. Kindle-webstedet indeholder en række tekniske support fra enhedens producent, Amazon.

Skærmjusteringer

Du kan ikke gøre skærmen på din Kindle lysere. Enheden indeholder ikke en lysstyrkejusteringskontrol og har heller ikke indbyggede indstillinger til justering af LCD-skærmen. Du skal betjene din Kindle under en lampe eller anden lyskilde for at se skærmen tydeligt.

Eksterne boglygter

Der findes en række eksterne boglamper, der fungerer sammen med Kindle, herunder modeller, der er indbygget i etuier til enheden samt clip-on-lys. Priserne på boglygter varierer, og lysene er tilgængelige i supermarkeder, boghandlere og online-butikker, herunder Amazon, Borders og Barnes og Noble. Visse modellygter inkluderer endda en bevægelig udvidelse, der lader dig bøje lyset efter din smag over din Kindle.

Belysning

Du kan også bruge en traditionel lampe, glødelampe, lysstofrør eller anden lystype til at belyse din Kindles LCD-skærm. Juster lampen og din Kindle for at reducere mængden af ​​blænding, der vises på enhedens skærm. Når du bruger enheden udenfor, skal du sidde i et solrigt område, så masser af lys vil oplyse din Kindles skærm. Juster din Kindle efter eget valg, når niveauet af udvendig belysning ændres.

Tips

Brug en bogholder eller stativ til at understøtte din Kindle, hvis det ikke er en mulighed at bruge enheden på et bord eller holde enheden. Bogholdere og specialstativer til din Kindle fås i supermarkeder, boghandlere og onlineforretninger. Når din Kindles skærm bliver snavset, skal du tørre den af ​​med en blød, ikke-slibende klud eller et håndklæde.