OS X 10.11.2 Beta 1 Tilgængelig til test på Mac

Apple har udgivet den første beta version af OS X El Capitan 10.11.2 til Mac-brugere, der deltager i udviklerne og de offentlige beta software test programmer. Den første pre-release-bygning af OS X 10.11.2 kommer som 15C27e og ser ud til at fokusere primært på forbedringer og fejlrettelser til OS X El Capitan.


Mac-brugere, der er indskrevet i Apples udviklerprogram, finder den beta-build, der er tilgængelig nu fra webstedet for Mac Developer Center for at teste her via Seed Configuration Utility. Fremtidige opdateringer kommer som muligt fra Mac App Store.

Mac-brugere i den offentlige beta finder også bygningen tilgængelig, da Apple typisk ruller ud beta-bygningerne til udviklere hurtigt efterfulgt af den offentlige beta. Enhver kan vælge at deltage i de offentlige beta-programmer, men kører beta-software er kun rådgivet kun for avancerede brugere, eller dem med en sekundær Mac. Beta-software er notorisk buggy og mere problematisk end slutudgivelsen bygger.

Separat har Apple også udgivet iOS 9.2 beta 1 til iPhone, iPad og iPod touch, som også

Den senest tilgængelige stabile bygning af OS X El Capitan er i øjeblikket OS X 10.11.1, som blev udgivet den 21. oktober.