Gratis Skip-Bo-spil at spille på computeren

Skip-Bo er et kortspil, hvor spillerne bygger sekventielle bunker med kort, mens de prøver at slippe af med deres lagre. Den første spiller, der spiller alle kortene i hans lager, vinder spillet. Skip-Bo Castaway Caper er en populær onlineversion af kortspillet, der inkluderer en historie, hvor du redder øen fra et vulkanudbrud ved at vinde Skip-Bo-hænder. Potentielle spillere kan finde det på flere spilsider.

Gamehouse.com

Gamehouse.com tilbyder Skip-Bo Castaway Caper som en del af sin spilopstilling. Du kan spille gratis online; du har ikke brug for et login-id eller en adgangskode. Gamehouse har også en gratis downloadbar version af spillet, der giver mulighed for flere niveauer af spillet.

Retro64.com

På Retro64.com skal du downloade spillet for at spille det. Den gratis downloadversion er en begrænset version af spillet. For at få det komplette spil skal du betale. Hvis du vil downloade spillet på Retro64, skal du blot klikke på knappen "Download gratis". Webstedet beder dig ikke om personlige oplysninger eller et brugernavn og en adgangskode.

MyLifetime.com

MyLifetime.com tilbyder både en gratis online version af Skip-Bo Castaway Caper og en gratis download, der giver brugerne mulighed for at spille hele spillet i 60 minutter. Onlineversionen er en kort version med begrænsede tilgængelige funktioner.

Astatix

På Astatix ​​kan du finde en begrænset version af Skip-Bo Castaway Caper tilgængelig i en gratis download. Webstedet giver dig mulighed for at downloade spillet uden at bede om personlige oplysninger. Ingen logins eller stedregistrering er nødvendig.

HP-spil

HP Games tilbyder muligheden for at downloade Skip-Bo Castaway Caper gratis. Webstedet tillader gratis downloads uden at indsamle personlige oplysninger eller kræve, at du registrerer dig på siden.