Kan jeg bruge min Verizon-telefon på en AT & T-plan?

Verizon lægger begrænsninger på sine telefoner for at låse dig fast i deres serviceplaner. Du kan ophæve disse begrænsninger for at bruge din Verizon-mobiltelefon i en AT & T-serviceplan. Denne proces kaldes "oplåsning".

Fordele

En ulåst telefon på en AT & T-plan har alle de samme funktioner som på Verizon. Formålet med at låse telefonen op er at gøre det muligt for telefonen at modtage service fra en anden udbyder. Du mister ikke nogen af ​​telefonens muligheder, så længe du tilmelder dig en sammenlignelig plan. For eksempel, hvis du i øjeblikket har Droid fra Verizon, abonnerer du på Verizons ubegrænsede dataplan til $ 29,99 om måneden. Når du skifter til AT&T, leverer 2 GB DataPro-planen for smartphones telefoner, der kan sammenlignes med $ 4 mindre.

Behandle

At låse din Verizon-mobiltelefon op til AT & T-netværket er ikke ulovlig, forudsat at du ikke stjæler tjeneste fra hverken telefonselskabet eller arbejder med en stjålet telefon. For at låse op for ældre telefonmodeller med et aftageligt SIM-kort er alt hvad du behøver, IMEI (International Mobile Equipment Identity) og et nyt SIM-kort. Verizon giver dig IMEI gratis. AT&T hjælper dig med at aktivere din telefon. Visse virksomheder tilbyder også oplåsningstjenester mod et gebyr.

Advarsler

Hvis du vælger at låse din telefon op, skal du være forsigtig med svindel. Mange websteder tilbyder oplåsningskoder og programmer, der er falske. Brug af disse på din telefon kan beskadige telefonen eller udsætte dine personlige oplysninger for andre. Andre oplåsningstjenester anmoder om, at du sender din telefon til at modtage tjenester. Generelt brug sund fornuft online og personligt for at undgå skader på din telefon og din lomme.