iOS 5.1 Beta 3 udgivet til udviklere

iOS 5.1 beta 3 er blevet frigivet til udviklere i dag, den nyeste build er 9B5141a og er tilgængelig som en forholdsvis lille opdatering til luften deltaet til de iOS 5.1 beta 2, der i øjeblikket kører. Som tidligere iOS 5.1 beta har vist, er kompatibilitet med iPad 2, iPad, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS og iPod touch 3. og 4. generation. Registrerede iOS-udviklere bør også kunne få den nyeste build via Apple Dev Center.

Ikke mange nye funktioner er kendt, men rapporter indikerer iOS 5.1 beta 3 giver iPhone 4S muligheden for at deaktivere 3G og manuelt skifte til det langsommere Edge-netværk, noget der i øjeblikket ikke er muligt på 4S kører iOS 5.0.1. Mens Edge er meget langsommere, er det bedre at spare batterilevetiden og har et større dækningsområde, især i landdistrikterne.

Den første beta af iOS 5.1 blev stillet til rådighed den 28. november 2011 og den anden beta den 12. december, formodentlig den lange feriepause bidrog til de næsten fire uger mellem udgivelsen af ​​2. og 3. beta, men hverken vi er inching tættere og tættere på en offentlig frigivelse snart.