Sådan finder du et bynummer

At finde en bys postnummer er en simpel proces. Du skal dog muligvis kende en nøjagtig adresse, fordi de fleste byer har mere end et postnummer. Du kan normalt finde alle de oplysninger, du har brug for med en online søgning. Hvis du ikke har adgang til internettet på det tidspunkt, kan du dog bruge andre måder til at finde et postnummer.

USPS Onlinesøgning

Den enkleste måde at finde et postnummer på er ved hjælp af United States Postal Service-webstedet. USPS har et simpelt online postnummer lokaliseringsværktøj. Indtast byen og staten, så får du en liste over mulige postnumre. Hvis du har en egentlig gadenavn, skal du indtaste den, og du får det nøjagtige postnummer.

Alternative online søgninger

Du kan også finde en bys postnummer online uden at bruge USPS-webstedet. Udførelse af en internetsøgning efter bynavn, stat og "postnummer" giver dig en liste over websteder, der tilbyder de oplysninger, du søger. Websteder som Addresses.com eller Zip-Codes.com giver dig en liste over postnumre for en bestemt by sammen med et kort og byens demografi.

Offline søgninger

USPS tilbyder også et bibliotek med certificerede leverandører, der kan angive adresse og postnummer-matching offline. Disse leverandører er certificeret gennem CASS og MASS, to systemer, der evaluerer dygtigheden og nøjagtigheden af ​​adressematchende software. Den komplette liste over godkendte leverandører findes på USPS-webstedet og inkluderer virksomheder som AccuZip, som fungerer sammen med Windows; og Mail Star, som fungerer sammen med Linux og Windows.

Foretag et telefonopkald

Hvis du bare har brug for et eller to bynumre, og du ikke har internetadgang, kan du kontakte USPS direkte for at få oplysningerne via telefon. Den generelle informationslinje er 1-800-ASK-USPS. Fra og med 2015 er linjen åben fra 8 til 20:30 Eastern Standard Time, mandag til fredag ​​og 8 til 18 EST på lørdage.