Hvad er brugerdefinerede metatags?

Metatags er udtryk, sætninger og kodeord indstillet i den skjulte del af websider. Metatags tillader teoretisk søgemaskiner at finde og rangere dit websted effektivt, så det ikke ender på side 50.000 i en internetsøgning. Fordi de fleste webmastere bruger metatagget, føler nogle, at de er for meget og har mindre værdi. De ser dog ud til at tjene et formål, og det kan ikke skade at sætte dem i spil, hvis du vil trække folk til din virksomhed eller personlige hjemmeside. Nogle internetsteder tilbyder webgenererede tags baseret på dit websteds indhold, men de fleste vælger og indtaster deres eget hånd. Tilpassede metatags er simpelthen ord og beskrivelser, der bedst afspejler dit websteds indhold og formål.

Grundlæggende om SEO

Søgemaskineoptimering eller SEO refererer til at komponere og implementere indhold direkte på et websted eller ved hjælp af nøgleord, der hjælper søgemaskinerne med at sortere, filtrere, finde og låse på webstedet. Kyndige webmastere, designere, programmører og teknologiteams strukturer webstedet ved at skrive nøgleord i indholdet og i metatags. Nøgleordstagget kan se sådan ud for en forfatter:

En blomsterhandler ville have et brugerdefineret metatag til nøgleord, der indeholdt blomster, blomster, design, bryllupper, arrangementer, begivenheder, hendes by og så videre.

Beskrivelse Tags

Et tilpasset metatag til beskrivelse ser sådan ud:

Koden går direkte under eller over nøgleordskoden. Normalt er dette udvalgte ord, der beskriver en virksomhed eller tjeneste, eller hvilken type indhold der findes på hjemmesiden. Metatags frarådes på alle undersider.

Webstedsoplysninger

Metatags kan indeholde detaljer om, hvis websted det er, hvem der har designet eller skrevet indholdet (ofte forskellige mennesker), og hvilket sprog eller hvilket publikum (normalt "generelt") foretrækkes. Dette hjælper med at udrydde alle italienske, kinesiske eller andre ikke-engelsktalende søgere fra at komme til dit websted i stedet for dem, der er mere egnede. I Storbritannien er det korrekte mærke: . Et forfattermærke til blomsterhandleren ville være: . Et ejermærke ville være: , hvis Johanna Clark ejer virksomheden og betaler de månedlige eller årlige gebyrer til en websteds vært.

Andre mærker brugt

Yderligere metatags kan angive tegnsættet, der bruges på webstedet, og instruktioner til søgemotorrobotter at komme tilbage og kontrollere webstedet for at indeksere det igen. Hvis du vil have det gjort på dit websted en gang om måneden, ville det rette tag være . Skift genindekseringstid for at imødekomme dine behov.