AirPort Utility 6.0 til Mac OS X Lion Udgivet med iOS Interface

Apple har udgivet en helt ny version af AirPort-værktøj til OS X Lion med en nydesignet brugergrænseflade. Det reviderede udseende gør det lettere at bruge, med det første skærmbillede, der viser et grafisk overblik over netværket og alle tilsluttede enheder.

Interessant nok ser den nye Mac-version næsten identisk ud med den nuværende iOS-version, som vist i skærmbilleder, der er lagt ud på MacStories. På venstre side af billedet nedenfor vises iOS-versionen, og højre side viser den nye AirPort Utility-app på en Mac:

AirPort-værktøj er en app, der lader brugerne nemt administrere og oprette Wi-Fi-netværk ved hjælp af Apples AirPort-base, AirPort Express, AirPort Extreme og Time Capsule. Hvis du bruger en tredjepartsrouter eller trådløs backuptjeneste, er AirPort-hjælpeprogrammet imidlertid ikke til brug for dig.

Du kan downloade AirPort Utility 6 via Software Update, eller hent det direkte fra Apple. Tilsvarende firmwareopdateringer til Time Capsule og AirPort blev også skubbet ud i dag, de vil kun blive vist i Software Update, hvis du aktivt bruger disse enheder.