Stop iPhone HDR fra at gemme to fotos

IPhone-kameraets HDR-tilstand tager flotte billeder, der er ingen tvivl om det. Hvad der ikke er så godt for ivrige fotografer, er at når du har HDR-tilstand aktiveret, gemmer iPhone to versioner af alle de billeder, du tager i Camera Roll in Photos app, som ved 5 + megapixel en pop hurtigt kan bruge en tilgængelig iPhones-lagerplads. I nogle situationer ser de to billeder sådan ud, at de bare ligner duplikater.

Løsningen er at stoppe iPhone fra at gemme både de normale og HDR-eksponeringer, som i stedet vælger iPhone til kun at gemme den forbedrede HDR-version til Photos app Camera Roll. Sådan gør du det i alle versioner af iOS:

Sådan stopper du HDR Gemmer to billeder på iPhone-kameraet

  1. Tryk på "Indstillinger" og rul og tryk på "Billeder"
  2. Under indstillingen "HDR (High Dynamic Range)" skal du trykke på "ON" knappen til "OFF" ved siden af ​​"Keep Normal Photo"
  3. Luk indstillingerne

Denne indstilling findes på alle iOS-versioner med et kamera, der er HDR-kompatibelt, ja indstillingsmenuen kan se lidt anderledes ud, men effekten er den samme.

Fra herefter ud, hvis du har valgt at tage et HDR-billede, gemmes kun HDR-eksponeringen. Som før, hvis du ikke bruger HDR, bliver det normale billede stadig gemt. Dette giver mig meget mere mening, og jeg er lidt forvirret, hvorfor lagring af duplikaterne er standardindstillingen.

Deaktivering af denne funktion forhindrer duplikeret billedlagring og vil spare dig for meget lagerplads over tid. Det er klart, at dette vil være meget mindre nødvendigt, når iCloud ruller ud i efteråret, da billederne vil blive gemt automatisk i iClouds gratis 5GB-plan, hvis du bruger det mindst.