IOS Hacked at køre på Meizu M8, Andre Smartphones Next

Tro det eller ej, det er ikke en iPhone 3GS, du kigger på, det er Meizu M8, en populær kinesisk iPhone-knock-off, der ser stort set ud til iPhone 3GS. Det eneste problem er selvfølgelig, at i modsætning til iPhone, kører Meizu slet ikke iOS, det kører Microsoft Windows CE 6.

Det hele OS-problem løses, men ifølge en tråd på Meizu-fora er iPhone lookalike blevet hacket for at køre den nu forældede iOS 3.0.1. Ikke alt fungerer endnu, selv opkaldsfunktioner er ikke pålidelige på grund af problemer med mikrofondrivere. Men telefonopkald eller ej, du kan gå så langt som at få adgang til og downloade ting fra iTunes App Store, og hackerne arbejder aktivt for at få stemme og alt andet fungerer som du ville forvente.

Det er ikke kun Meizu'en, der bliver hacket til at køre iOS, men andre smartphones er tilsyneladende næste. Ifølge en grov oversættelse siger de, der arbejder på havnen, "Vi vil have dem, der ønsker at opleve iPhone OS, uden at skulle købe den dyre iPhone" . Med hvor populære Meizu-telefonerne er i Kina og Rusland, er dette sandsynligvis et meget ønsket mod, hvis det er stabilt nok til, at den gennemsnitlige bruger skal klare sig.

Den anden side af historien er Apple, der ikke mores med Meizu eller de andre iPhone knockoffs og gråt marked iPhones til rådighed i Kina. Meizu har allerede været i problemer med kinesiske intellektuelle ejendomsmyndigheder på grund af at krænke Apples ophavsret og patenter, og du kan være sikker på, at porting Apples iOS til at køre på ikke-Apple-smartphones ikke vil gøre nogen glad i Cupertino.