Aktivér (eller deaktiver) Læs kvitteringer i iMessage til Mac

Læs kvitteringer viser afsenderen af ​​en besked om, at en besked er blevet leveret. Disse er som standard aktiveret i iMessages til iOS, men de er som standard deaktiveret i Besked til Mac. Hvis du er interesseret i at have de læsede kvitteringer sendt sammen med hver besked, der modtages på din Mac, kan du skifte en indstilling for at gøre det.

Bemærk, at afsenderen (og modtageren) skal have iMessage aktiv og aktiveret, da denne indstilling ikke påvirker de andre instant messaging-protokoller fra appen Messages, det være sig AIM eller Facebook.

Sådan aktiveres eller deaktiveres læsekvitteringer i meddelelser til Mac

Sådan aktiverer du læsekvitteringer for meddelelser sendt fra Mac:

  1. Åbn indstillinger i iMessage, og vælg fanen "Konti"
  2. Vælg iMessage-kontoen fra venstre
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Send læs kvitteringer" for at aktivere
  4. Luk ud af iMessage-indstillingerne

De næste meddelelser, der modtages på Mac'en, sender ikke længere meddelelsen "Læs" eller "Leveret" til brugere, der også bruger iMessage-protokollen til at kontakte dig (uanset om det er fra en anden Mac, iPhone, iPad, iPod touch, uanset).

Selvfølgelig, hvis du vil slå kvitteringsfunktionen tilbage igen, skal du bare gå tilbage til appindstillingerne og fjerne markeringen i feltet. Uanset om du kan lide funktionen eller ej, er det virkelig et spørgsmål om personlig præference, selvom mange mennesker vælger at slukke for privatlivets fred, mens andre ønsker det til anerkendelse. For øjeblikket er der ingen mulighed for at angive læsekvitteringer for bestemte kontakter, selv om det ville være en god mulighed for mange af os.

Der er en lille variation i, hvordan indstillingen kan vises, ældre versioner af meddelelser til Mac kan se sådan ud:

Denne funktion kræver naturligvis iMessages for Mac-klienten, som er inkluderet i Mac OS og Mac OS X som standard.