Sådan installeres en ekstern harddisk på en iMac

En ekstern harddisk er en bærbar lagerenhed, der er vigtig for at sikkerhedskopiere filer eller overføre dem fra en computer til en anden. De varierer i hukommelsesstørrelse og er kompatible med iMac-computere. Før du bruger din eksterne harddisk med din iMac, er det vigtigt at installere den korrekt. Når installationen er afsluttet, kan du begynde at flytte filer til og fra din lagerenhed.

Trin 01

Tilslut din eksterne harddisk til din strømkilde. Sæt den ene ende af dit forbindelseskabel (USB eller Firewire) i forbindelsesporten på din eksterne harddisk, og tilslut den anden ende til en åben USB- eller Firewire-port på din computer. Tænd din eksterne harddisk. Du skal se ikonet for din eksterne harddisk på skrivebordet.

Trin 11

Klik på "Finder" på docken, og dobbeltklik på "Programmer" -mappen. Klik på "Hjælpeprogrammer" og klik på "Diskværktøj."

Trin 21

Vælg din eksterne harddisk, og klik på fanen "Partition". Klik på rullemenuen "Aktuel lydstyrke", og vælg "En (1)" partition.

Trin 31

Klik på "Option". Klik på alternativknappen "GUID Partition Table" eller "Apple Partition Map", afhængigt af den mulighed du vil bruge. Klik på "OK", og vælg de andre muligheder, du vil bruge. Klik på "Anvend". Dette starter partitionsdisken.

Trin 41

Klik på "Partition". Drevet vil blive partitioneret og formateret. Når processen er afsluttet, skal du angive, om du vil sikkerhedskopiere dine filer. Luk Diskværktøj.

Dobbeltklik på ikonet for din eksterne harddisk på skrivebordet for at åbne drevets vindue. Hvis du vil uploade filer til din eksterne harddisk, skal du trække dem fra din iMac til vinduet til din eksterne harddisk. Når du er færdig, skal du lukke vinduet. For at skubbe din eksterne harddisk ud skal du trække ikonet fra skrivebordet til papirkurven.