Sådan programmeres en fjernbetjening til Comcast-kabel til mit Trutech 15-tommer tv

Comcast Cable-firmaet tilbyder tv-, internet- og telefonservice til kunder i hele USA. Comcast Cable-tjenesten leverer mange kanaler, inklusive HD-programmering til dit hjem gennem en kabelboks, der kommer med en universel fjernbetjening, der kan programmeres til at betjene dit tv, dvd-afspiller og lydudstyr, der er tilsluttet dit hjemmeunderholdningssystem. Hvis du ejer et Trutech 15-tommer tv, kan Comcast-kabelsystemet søge efter en programmeringskode, der forbinder fjernbetjeningen til tv'et, hvilket giver dig mulighed for at styre hele systemet på afstand.

Trin 1

Tænd for dit Trutech TV ved hjælp af den originale fjernbetjening, der fulgte med fjernsynet, eller - hvis du ikke har fjernbetjeningen - knappen "Power", der er placeret på enhedens frontpanel. Hold andre elektroniske enheder, som du muligvis har tilsluttet systemet, slukket i løbet af denne periode for at forhindre interferens under programmeringsprocessen. Inden du begynder, skal du indsætte nye AA-batterier i Comcast-kabelfjernbetjeningen for at forhindre strømtab, mens du programmerer.

Trin 2

Tryk på "TV" -indgangsknappen øverst på Comcast-kabelfjernbetjeningen. Hold "Setup" -knappen på fjernbetjeningen, indtil "TV" -indikatoren blinker to gange. Du er nu i programmeringstilstand. Du har 30 sekunder til at starte processen. Hvis du ikke gør det, skal du holde knappen "Opsætning" nede for at starte igen.

Trin 3

Brug numerisk tastatur i midten af ​​Comcast-kabelfjernbetjeningen til at indtaste koden "991." Indgangsknappen "TV" blinker to gange. Dette er en universel kode, der starter kodesøgningsprocessen til dit Trutech TV.

Trin 4

Tryk på "1" -knappen uden at holde den nede for at indikere, at du søger efter en TV-kode. "TV" -knappen blinker to gange igen. Ret Comcast-kabelfjernbetjeningen mod Trutech TV og tryk på "Power" -knappen. Tryk på knappen "Ch +". Hvis Trutech TV ikke slukker, skal du trykke på det igen. Bliv ved med at trykke på denne knap med en kort pause mellem hvert tryk, indtil Trutech TV slukkes.

Tryk på knappen "Opsætning" for at gemme arbejdskoden. Indgangsknappen "TV" blinker to gange igen for at indikere, at koden blev gemt korrekt.