Sådan tilsluttes Curtis Surround Sound til et tv

Curtis hjemmebiografopsætninger giver surroundlyd til din stue eller det ønskede synsområde. Mens det er almindeligt at tilslutte Curtis Home Theater surround sound-højttalere til en DVD, kan du også slutte disse direkte til dit tv. Forudsat at dit fjernsyn har RCA-lydudgangsporte, leveres Curtis hjemmebiografpakke komplet med alt hvad du behøver for at komme i gang.

Trin 1

Tilslut hver af dine højttalere til Curtis Home Theater-konsolens lydudgangsport. Indsæt den ene ende af hvert inkluderet RCA-lydlink-kabel i de farvekodede RCA-porte på hver Curtis Home Theater-højttaler.

Trin 2

Indsæt den anden ende af hvert inkluderet RCA-lydlink-kabel i de farvekodede RCA-porte på Curtis Home Theatre-konsol svarende til hver tilsluttet højttaler.

Trin 3

Slut dit tv til lydindgangsportene til Curtis Home Theater. Indsæt den ene ende af hver RCA-lydindgang i den farvekodede RCA-lydudgangsport på fjernsynet.

Indsæt den anden ende af hver RCA-lydindgangsport i de farvekodede RCA-lydindgangsporte for hver tilsluttet Curtis Home Theater-højttalertype. Din fjernsynslyd afspilles i surround-lyd i henhold til placeringen af ​​dine Curtis Home Theater-højttalere.