Stream alle Mac System Audio over AirPlay i OS X

Du kan nu streame en Macs system lyd direkte over AirPlay uden nogen tredjeparts apps eller tweaks. Evnen til AirPlay-lyd er virkelig fantastisk, og måske er det bedste, at i modsætning til AirPlay-spejlvendelse, skal systemlydestrømmen fungere på enhver Mac, der kan køre en moderne version af Mac OS X. Alt andet end Mountain Lion fungerer fint, ikke bare 2011 modelår og nyere Mac'er, som hvad der understøtter AirPlay-video.

Sådan AirPlay Stream Audio fra Mac

Sådan streamer du al systemlyd fra Mac til en kompatibel AirPlay-enhed :

  1. Hold valgknappen og klik på ikonet Lyd i menulinjen i OS X
  2. Vælg AirPlay-kompatibel udgangsenhed (Apple TV, AirPlay-højttalere, AirPort Express osv.)

Er det let eller hvad? Start nu Pandora, Spotify, iTunes, DJay eller noget andet, der har lyd i Mac OS X, og din Mac-lyd bliver streamet ud til AirPlay-modtageren.

Hvis du har forsøgt at finde ud af en måde at få trådløse højttalere tilsluttet til en Mac med lidt indsats, så er det det, og det bliver ikke lettere.

Denne fantastiske tip og skærmbillede kommer til os fra MacGasm.

Med hensyn til Mac'er finder du det samme i OS X El Capitan, OS X Yosemite, OS X Mavericks og Mountain Lion, så længe det understøtter AirPlay, som alle moderne iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro og Mac Mini-hardware gør det. Til modtageren skal den arbejde med enhver AirPlay-kompatibel lydudgangsenhed, uanset om det er et Apple TV, der er tilsluttet et fjernsyn og et lydsystem, et AirPlay-modtagerens højttalersæt, et AirPort Express eller en hvilken som helst anden lydsituation, du har. Bare vær sikker på, at AirPlay-modtageren og Mac'en er i nærheden og på samme netværk, så fuld streaming vil fungere, og lyd det bedste.