Adgang bruger ~ / Bibliotek mappe i OS X Mountain Lion & OS X Lion

Mac OS X 10.7 Lion og OS X 10.8 Mountain Lion både gemmer ~ / bibliotekskataloget som standard, årsagen er sandsynligvis at forhindre utilsigtet sletning af kritiske filer, der er nødvendige for, at apps kan køre. Da de fleste Mac-brugere aldrig behøver at gå ind i bibliotekets mappe, er det ikke særdeles chokerende, men for dem af os, der kræver adgang til vores biblioteksmapper, kan det være lidt chokerende at opdage, at mappen ikke længere er synlig som det engang var.

Heldigvis er dette let at vende om, og hvis du ønsker det, kan du skifte adfærd og i stedet vise bibliotek hele tiden med en hurtig terminal kommando. Denne vejledning beskriver fire forskellige måder at få adgang til mappen User Library i Mac OS X fra Mt Lion og videre.

Nem adgang ved permanent at afsløre brugerbiblioteksmappe i OS X Mountain Lion & Lion

For at få adgang til brugerbiblioteksmappen på en Mac med OS X Mountain Lion eller Lion, skal du udstede følgende kommandosyntax i Terminal-appen. Dette vil skifte det skjulte aspekt af mappen til at blive synlig igen.

chflags nohidden ~/Library/

Tryk på returnøglen for at udføre kommandoen.

Den chflags-streng permanent gør ~ / bibliotek-mappen synlig, og du finder den igen i din hjemmekatalog:

Forresten fungerer dette chflags trick for permanent at vise mappen User Library i MacOS High Sierra og Sierra, samt El Capitan og andre moderne versioner af Mac OS X systemsoftware.

Med det sagt, for de fleste brugere, er det simpelthen ikke nødvendigt, fordi de ikke får adgang til bibliotekskataloget eller dets indhold nok til at gøre det umagen værd. I stedet kan du bruge en trio af tip til hurtig og midlertidig adgang til din ~ / Bibliotek / mappe, mens du stadig beholder den standard skjulte natur.

Brug "Gå til mappe" og Åbn ~ / Bibliotek / Direkte

Alt du skal gøre er at slå Command + Shift + G fra Mac-skrivebordet (eller Finder> Gå> Gå til mappe) og skriv i ~ / Bibliotek for midlertidigt at åbne bibliotekets bibliotek i Finder. Når du er færdig, luk dette vindue, og det vil ikke længere være synligt.

Hold valg og brug "Gå" menuen til Vis bibliotek

Hvis du holder nede nøglen, vises biblioteket "Bibliotek" som en mulighed i menuen Finders Go. Den anden gode ting om menuen Gå er, at efter at du har fået adgang til ~ / Bibliotek ved flere lejligheder, begynder den at blive vist i undermenuen "Seneste mapper" for nem gentagelse adgang.

Adgang ~ / Bibliotek fra Terminal

Der er et par tilgange til Terminaladgangen til ~ / Bibliotek, det ene er at manuelt manipulere filsystemet fra kommandolinjen:

cd ~/Library

Du kan derefter manipulere mapper eller gøre hvad du vil have herinde. Hvis du ikke er fortrolig med det, kan du også bruge kommandoen 'åben' til at få adgang til ~ / Bibliotek i Finder via Terminal:

open ~/Library/

Tak til Fred, der forlod det sidste tip i vores kommentarer.

Næste gang du hører en person, der lige har opgraderet til Mountain Lion eller Lion, spørg spørgsmålet " Hvor gik min bibliotek mappe?" "Du kan vise dem disse tips. Fordi denne ændring har været vedvarende på tværs af alle nyere versioner af OS X, kan du forvente, at ændringen fortsætter til OS X 10.9 og derover. Så længe der fortsat er en nem måde at få adgang til brugeren / / bibliotekskataloget, bør det ikke være et problem.

Glem ikke at tjekke resten af ​​vores Mac OS X-tips, tricks og dækning!