Vejledning i, hvordan du bruger din iHome

En iHome giver dig mulighed for at oplade en iPod eller iPhone hurtigere end at oplade enheden på en computer. Når iPod eller iPhone er tilsluttet iHome, har du mulighed for at synkronisere dit iTunes-bibliotek med din iPod eller iPhone på kun få minutter. De fleste iHomes har et ur og en radio, og nogle inkluderer en cd-afspiller. Det er let at lære at bruge en iHome, og du kan konfigurere den, oplade din iPod eller iPhone og synkronisere den på få minutter.

Tilslut 100V - 200V AC-adapteren til DC-stikket på bagsiden af ​​iHome. Sæt den anden ende af adapteren i en stikkontakt, der fungerer. En blå LED-indikator på forsiden af ​​iHome skal lyse. Dette indikerer, at enheden har strøm og er klar til at oplade din iPod. Hvis det blå lys ikke tændes, skal du prøve en anden stikkontakt.

Sæt iPod og iPhone i docken oven på iHome. Nogle iHome-enheder har to dokker, så du kan oplade en iPod eller iPhone på samme tid. Tænd for iHome, og sæt iPod eller iPhone i den ønskede dock.

Synkroniser iPod eller iPhone med iTunes-biblioteket på din computer. Tilslut den lille ende af det synkroniseringskabel, der følger med din iHome, til synkroniseringsstikket på bagsiden af ​​iHome.

Tilslut den anden ende af kablet til en ledig USB-port på din computer. Skub synkroniseringskontakten øverst til venstre på iHome til positionen "Til". Det begynder automatisk at synkronisere din iPod eller iPhone med dit iTunes-bibliotek på din computer. En meddelelse vises på computerskærmen, når synkroniseringen er afsluttet. Når du er færdig, skal du dreje synkroniseringskontakten til "Fra" og forsigtigt fjerne iPod'en fra docken ved at trække den op.

Tips

Fjern iPod eller iPhone fra sagen, inden du slutter den til docken.

Advarsler

Tving ikke iPod eller iPhone, ellers kan du forårsage skader.