Sådan spiller du film på en Nintendo DS

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Nintendo DS-flashkort

  • Flash-kortlæser

  • Nintendo DS

Har du nogensinde ønsket at gøre din Nintendo DS til en bærbar filmafspiller? Du har måske bemærket, at mange Nintendo DS-spil har FMV-sekvenser i høj kvalitet (Full Motion Video) -sekvenser som en del af deres klippede scener og spekulerede på, om det er muligt at importere dine egne film til visning på farten. Svaret er, at dette er muligt, men det kræver lidt homebrew albue-fedt. Men hvis du er villig til at blive eventyrlystne med din Nintendo DS, kan du snart se film og mere.

Download MoonShell og Dpgtools. Dette er softwaren, der giver dig mulighed for at konvertere film og overføre dem til din Nintendo DS. Softwaren kan downloades i en pakke fra linket i afsnittet Ressourcer. Pak pakken ud til et praktisk sted på din computer.

Indsæt dit flashkort i din flashkortlæser. Naviger til MoonShell-biblioteket, og kør filen "Setup.exe." Programmet fører dig gennem installationstrinnene og råder dig til at tilpasse programmet til dit sprog og dit flashkort. Når du er færdig med alle faser, skal du vælge "Setup" for at installere MoonShell på dit flashkort.

Konverter en film. MoonShell kører filmfiler i DPG-format, og Dpgtools er softwaren, der konverterer medier til dette format. Find den filmfil, du ønsker at konvertere på din computer, og åbn den i Dpgtools. Softwaren præsenterer dig med en liste over muligheder for konvertering af filmen. Brug indtil videre Dpgtools 'standardindstillinger. Klik på "Anvend", og du bliver spurgt, hvor du skal droppe den færdige film. Vælg stien til dit flashkort. Filen konverteres og sendes til dit flash-kort, hvilket kan tage et stykke tid. Når processen er afsluttet, skal du skubbe dit flashkort ud og fjerne det.

Åbn filen på din Nintendo DS. Indsæt dit flashkort ved hjælp af dit korts sædvanlige metode, og start MoonShell. MoonShell præsenterer dig for et filetræ, der kan navigeres med knapperne D-Pad og A og B. Lydstyrken kan hæves og sænkes med X- og Y-knapperne. Afspilning kan sættes på pause med L, og R springer til det næste stykke medie på flashkortet. Berøring af berøringsskærmen på din Nintendo DS åbner en menu til navigering på skærmen.

Tips

Nogle brugere foretrækker at konvertere filer ved hjælp af BatchDPG, som tilbyder massekonvertering og forskellige videokvalitetsstandarder. Hvis du er utilfreds med kvaliteten af ​​videoer, selv efter justering af indstillinger i Dpgtools, kan du prøve at downloade BatchDPG fra linket i afsnittet Ressourcer.