iPhone 5 og iPad 3 Referencer fundet i iOS 5.1 Beta

iOS 5.1 beta 1 fortsætter med at spildt bønnerne til Apple-produkt-id'er, hvor den seneste søgning er en direkte henvisning til Apples næste generation af iPhone, kaldet "iPhone 5, 1" og to ikke-udgivne iPad'er, der betegnes som "iPad3, 2" og "iPad3, 3".

iPhone5, 1 ville teknisk set være den sjette generation af iPhone, hvilket kan tyde på, at iPhone 6 er det rigtige navn til enheden. Selvfølgelig er der intet andet end spekulation om iPhone 5 (6?), Men referencer, der vises i nuværende iOS 5.1 beta-konstruktioner, tyder på, at der findes arbejdsmototyper, der kører iOS 5.1 lige nu i Cupertino. De fleste rygter tyder på, at den næste generation af iPhone vil have en 4 "skærm, en tyndere aluminium kabinet, og sandsynligvis en A6 CPU, og en frigivelse tidsramme kan være et sted mellem sommer og efterår 2012.

IPhone 5, 1-referencen blev først opdaget af @Filippobiga på Twitter - du kan også følge os der - som også påpegede referencerne til to ikke-udleverede iPad 3-modeller, der også vises i screenshotet som iPad 3, 2 og iPad 3, 3 . Formentlig er de til den kommende iPad model, der forventes at debutere engang i begyndelsen af ​​2012 med en nethinden.