Sådan åbnes en HP LCD-skærm

Nogle gange kan et problem med din HP LCD-skærm ikke løses, medmindre du åbner enheden helt op. Selvom dette normalt er en sidste udvej, er det ikke en, der kræver at betale en reparatør eller lignende professionel for at udføre jobbet for dig. I stedet for er det forsigtigt at åbne en HP LCD-skærm en opgave, du kan håndtere på din egen tid i dit eget hjem eller kontor, med kun en stjerneskruetrækker til support.

Trin 1

Frakobl din HP LCD-skærm fra stikkontakten eller overspændingsbeskyttelsen, den i øjeblikket er tilsluttet. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der skal træffes, inden du fortsætter. Frakobl også skærmen fra din computer, hvis den stadig er tilsluttet.

Trin 2

Find skruerne, der er anbragt langs omkredsen af ​​bagsiden af ​​HP LCD-skærmen. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle disse skruer og læg dem til side. Ideelt set skal du lægge dem i en lille plastpose eller lignende beholder, da du får brug for dem igen senere.

Trin 3

Fjern rammen fra HP LCD-skærmen. Opnå dette ved forsigtigt at binde et hjørne af rammen op og derefter trække resten af ​​og sætte den til siden.

Trin 4

Gør status over den nu eksponerede HP LCD-skærm og bemærk metalbeslagene. Der er et metalbeslag på hver side af skærmen. Fjern skruerne fra hver af disse beslag ved hjælp af din stjerneskruetrækker, og fjern derefter også beslagene. Læg alle disse elementer til side i din plastikpose.

Trin 5

Bemærk inverterkablet, der ligger i bunden af ​​skærmen. Den tilsluttes inverterkabelstikket til venstre. Frakobl det fra kabelstikket ved at sætte stikket i dets ulåste, lodrette position. Træk derefter kablet ud.

Trin 6

Løft skærmen helt ud, og læg den forsigtigt til side, helst på en blød overflade.

Gennemfør så mange tests eller diagnostiske bestræbelser, som du vil, nu når HP LCD-skærmen er åbnet og demonteret fuldt ud. Hvis det er nødvendigt, kan du altid installere en ny LCD-skærm ved at skubbe den ind i det rum, der blev forladt af den forrige, og hvile den mod bagsiden på HP LCD-skærmens skærm og derefter tilslutte inverterkablet tilbage til inverterkabelstikket og udskifte alt skruerne, der holder HP LCD-skærmen sammen.