Hvad betyder trådløs-klar?

De dage, hvor netværk krævede flere eksterne enheder og måske et besøg hos en tekniker, er forbi. Mange maskiner som computere, printere og endda hjemmebiografsystemer er nu trådløse klar, de har ikke brug for ekstra udstyr for at få adgang til et trådløst netværk bortset fra selve netværket.

Definition

Hvis en maskine er trådløs klar, er den udstyret med de enheder, der kræves for at få adgang til et trådløst netværk. Engang krævede enheder en kabelforbindelse til et modem eller en router for at få adgang til et netværk; eller, hvis der var et trådløst netværk tilgængeligt, var der brug for en ekstern enhed såsom et netværkskort. Nu er de mekanismer, der kræves for at oprette forbindelse til et netværk, ofte indbygget i selve maskinen, de er klar til at oprette forbindelse lige ud af kassen.

Beslutsomhed

Det er let at se, om din maskine er trådløs klar, især hvis du har købt den ny. De fleste produkter indeholder emballage eller mærkater, der angiver, om de er trådløse klar. Hvis ikke, vil produktmanualen sige det. Hvis der ikke nævnes, at produktet er trådløst klar, er det sandsynligvis ikke, og yderligere hardware er påkrævet, før du opretter forbindelse til et netværk.

Retsmidler

Hvad betyder trådløs-klar?

Hvis din computer, printer eller anden enhed ikke er trådløs klar, skal du enten slutte den direkte til et modem eller en router, eller du skal købe et trådløst kort, der tilsluttes din maskine. Denne enhed kan være tilsluttet eksternt (f.eks. Via en USB-port (Universal Serial Bus)) eller internt (som skal installeres af en tekniker).