Hvorfor fungerer mit webkamera ikke med Skype?

Skype er et kraftfuldt værktøj, der giver brugerne mulighed for at have ansigt til ansigt samtaler med andre via webcam. Webcamchat forbinder familier og venner og letter interkontinentale forretningsmøder. Et fungerende webcam kan dog føre til frustrationer, mens du bruger Skype. Hvis du allerede har taget det åbenlyse trin for at sikre, at dit webcam er tilsluttet korrekt og tændt, skal du kigge på nogle af de almindelige årsager til webcamfejl.

Andre programmer

Dit webcam kan kun bruges med et program ad gangen. Hvis dit webcam ikke reagerer på Skype, skal du lukke eventuelle baggrundsprogrammer, der muligvis bruger det. Programmer, der muligvis bruger dit webcam, inkluderer instant messaging-programmer og nogle websteder.

Driverproblemer

Drivere er programmer, der er installeret med dit webcam for at sikre, at det fungerer korrekt sammen med din computer. Nogle webkameraer bruger forudinstallerede drivere, hvilket eliminerer behovet for at installere nogen. Du har brug for de mest opdaterede drivere installeret for at garantere, at dit webcam fungerer korrekt. Opdaterede drivere til dit webcam kan installeres fra webcamproducentens websted.

Webcam-kompatibilitet

Ligesom anden computerhardware er webkameraer kompatible med visse operativsystemer og har visse systemkrav. Kontroller den dokumentation, der fulgte med dit webcam, for at sikre, at dit computersystem opfylder dets krav.

Test dit webcam

Når du har taget skridt til at afhjælpe system- og / eller hardwareproblemer, skal du teste dit webcam på Skype. For at gøre det skal du navigere til Skypes valgpanel fra hovedmenuen, vælge "Webenheder" og klikke på "Test". Når dit webcam arbejder med Skype, ser du en video af dig selv.