Hvor længe varer neonskilte?

Neonskilte er bits af Americana, der fanger retrofølelsen fra 1930'erne gennem 1950'erne. Mange tegn fra den æra er så ikoniske, at de stadig er på plads. Men for dem derude, der leder efter et grundlæggende neonskilt, er der holdbarhed.

Overvejelser

Neonskiltets levetid er begrænset af to ting: hvor længe transformeren holder, og hvor længe rørets farveovertræk og gas holder.

Transformer liv

Den typiske transformer varer i mellem otte og 15 år, afhængigt af hvor meget brug et tegn får. Nogle tegn, der holdes indendørs, væk fra varme, kan vare længere.

Fungere

Blinkende tegn har tendens til at vare i en kortere periode, ligesom dem, der er udsat for udendørs og oplever bølger eller inkonsekvent strømforsyning.

Tube Life

De lysende rør i skiltene holder normalt også i 8 til 15 år, men i det rigtige miljø har et rør evnen til at vare i årtier. Belægninger varer i ca. 7 til 10 år afhængigt af mængden af ​​brug og skiltets lysstyrke.

Reparation

Slanger kan repareres eller overmales, frisk gas kan tilføjes, og transformere kan udskiftes, så dit skilt har potentialet til at vare i lang tid, hvis du vælger at bruge pengene til at ordne det.