Brug "Apps i nærheden af ​​mig", når du rejser til Se populære lokale apps til iPhone

App Store har fået en lokalitetsbevidsthedsfunktion i iOS 7, der angiver de mest populære applikationer, der anvendes i en given region, baseret på enhedens aktuelle placering. For iPhone-brugere, der bor i et bestemt sted, er det måske ikke så spændende ud over en engangskontrol - selv om nogle byer har gode lokale apps, der kan findes og genopbygges gennem menuen Populær i nærheden - funktionen virkelig skinner for rejsende, når de besøger en ny by eller region. Det er en understøtningsfunktion i App Store, men hvis din primære App Store-funktion kun opdaterer apps og ser, hvad der er på de øverste diagrammer, har du muligvis savnet det.

  1. Når du er i den generelle placering, skal du starte App Store på iPhone
  2. Tryk på knappen "I nærheden af ​​mig" nederst på skærmen for at finde lokale anbefalinger

Hvis du antager, at du befinder dig i en region med tilstrækkelig appaktivitet, vil en liste over placeringsrelevante apps fylde. For de fleste områder får du en god liste over apps, der vedrører lokaliteten, med ting som rejseguider, lokale spisesteder, og hvad der bliver brugt meget i et bestemt område. Når det virker godt, ser det ud til dette fra Apples eksempel:

Dette kan være en fantastisk måde at opdage apps, du aldrig ville have fundet ellers, når du er på vej.

Kan du ikke se noget? Hvis din "Near Me" -liste ser ud som denne, kan en stor tom side af ingenting, det skyldes en af ​​to grunde:

For det første kan du muligvis ikke se noget på grund af at du har slået fra stedstjenester eller forhindret adgang til placering til App Store på et eller andet tidspunkt. I et sådant tilfælde skal du skifte det igen for at få funktionen - husk du kan hurtigt starte indstillinger ved at spørge Siri, inkluderet placering.

Eller for det andet kan du ikke se noget, fordi der bare ikke er nok aktivitet i regionen. Dette er mindre almindeligt, men for mindre byer, passthroughs og landdistrikter får du ofte en tom side uden nogen anbefalinger. I nogle henseender gør dette det bedst for bybrugere, ligesom vejledninger i den oprindelige Apple Maps-app, hvor Apple har masser af brugerdata til at trække fra, og folk, der bor i mindre lokalsamfund, kan være uheldig for tiden være mindst.

Teknisk fungerer denne funktion for alle iOS-enheder, men det er virkelig mest brugbar på iPhone med det er altid-on-celledata og GPS-funktionalitet.