Sådan oprettes DJ-dråber med Audacity

Under en udsendelse falder en radio-DJ i forskellige lydstykker for at supplere hans optræden. For eksempel bruger Howard Stern regelmæssigt forudbestemte lyde til komisk effekt. Disse kaldes "DJ-dråber". Du kan lave dine egne DJ-dråber ved hjælp af Audacity, et gratis lydoptagelses- og redigeringsprogram. DJ-dråber kan være lydeffekter, komedielyde, jingles eller "links" mellem sektionerne i dit show. Brug Audacitys redigerings- og miksefunktioner til at gøre dråben til den perfekte længde, lydstyrke og balance til din foretrukne applikation.

Åbn Audacity. Dobbeltklik på skrivebordsikonet. Det kan tage et par sekunder, før Audacity er fuldt indlæst. Den sidste session, du arbejdede, åbnes automatisk.

Klik på "File" og vælg "New Session." Dette åbner en tom session, som du kan arbejde i.

Sådan oprettes DJ-dråber med Audacity

Tilslut et par hovedtelefoner til "hovedtelefoner ind" -stikket på din computer. Hvis din computer ikke har en indbygget mikrofon, skal du slutte pc-mikrofonen til "mikrofon ind" -stikket.

Klik på "Nyt lydspor." Dobbeltklik på det felt, der siger "Audio 1", og omdøb det til noget relevant - for eksempel "joke jingle".

Importer dine lydfiler. Klik på "File" og vælg "Import Audio." Søg efter lydfiler, du vil bruge, såsom lydeffekter, eksempler eller musikklip. Når du finder den korrekte lydfil, skal du klikke på den for at bringe den ind i Audacity-grænsefladen. Det åbnes automatisk i en ny lydkanal.

Hold øje med din lyd. Træk filen til højre for at oprette en tidsforsinkelse mellem starten af ​​klippet og starten af ​​sporet. Dette giver dig en "opstart", når du optager. Den vandrette akse repræsenterer tid opdelt i sekunder, så du kan se, hvor længe du skal vente på, at lyden afspilles.

Tryk på ikonet "Optag aktiver" på kanalstrimlen for den nye lyd, så Audacity ved, hvilken kanal der skal tildeles den nye lyd. Dette er det røde “R” -ikon. Hit "Play" og "Record" sammen. Dette indstiller al lyd til at rulle. Når du er klar, skal du optage din del af DJ-drop ved at tale ind i den indbyggede mikrofon på din computer. Optag f.eks. ”Du lytter til fodboldtale! Trenton, New Jersey's yndlingsfodbolddebat-show ”over lyden af ​​en fodbolddommers fløjte. Når den er optaget, gengives lydfilen som et rektangulært lydbølgebillede på skærmen.

Trim enhver fremmed lyd ud af klippet. Klik på "Værktøjer" og vælg "Trim" -værktøjet, betegnet med ikonet "Sakse". Klik på markøren yderst til højre på lydbølgebilledet, og træk til venstre for at afskære enhver støj i slutningen.

Bland DJ drop. Juster “Gain” niveau skyderne for hver kanal, alt efter hvordan du ønsker, at lyden skal være afbalanceret. Jo mere lyd du har i faldet, jo mere balance skal du naturligvis gøre. Indstil blandingen, så alle talte dele er tydeligt hørbare over lydeffekterne.

Tips

Audition dine lydniveauer inden optagelse. Tag en 10-sekunders tage. Hvis den røde signalmåler på Audacity-grænsefladen begynder at blinke, skal du bevæge dig væk fra mikrofonen eller bruge en mere støjsvag stemme.