Sådan overføres McAfee til en anden computer

Når du overfører din musik, dokumenter og fotos til en ny computer, skal du også geninstallere din software fra din gamle computer. For at geninstallere McAfees sikkerhedssoftware skal du indsætte installationsdisken, der blev brugt til oprindeligt at installere softwaren - eller du kan downloade den nyeste version fra McAfee-webstedet ved at klikke på linket i afsnittet Ressourcer. Hvis du beslutter at installere softwaren fra installationsdisken, skal du også downloade en opgradering fra McAfee-webstedet og opdatere dine virusdefinitioner.

Overførsel ved hjælp af installations-cd

Trin 1

Indsæt McAfee-installationsdisken i den nye computer Dobbeltklik på installationsikonet for at starte installationsguiden.

Trin 2

Klik på "Næste" eller "Fortsæt" og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Trin 3

Klik på "Start", "Alle programmer", "McAfee" og "McAfee (produktnavn)" for at køre programmet på din pc. For Mac'er skal du åbne mappen "Applikationer" i Finder og dobbeltklikke på ikonet "McAfee".

Trin 4

Klik på VirusScan øverst på skærmen, og klik på "Indstillinger" på Mac-computere. Klik på "eUpdate" og klik på "Start" for at scanne og downloade softwareopdateringer. Til pc'er skal du højreklikke på McAfee-ikonet på proceslinjen og klikke på "Opdateringer" i pop op-menuen.

Trin 5

Klik på knappen "Kontroller nu" i dialogboksen, og klik derefter på knappen "Opdateringer". Indtast din registrerede McAfee-e-mail-adresse og adgangskode, og klik på "Log ind". Klik på "Installer" og følg instruktionerne på skærmen for at installere ActiveX.

Klik på "Opdater" i dialogboksen, når ActiveX er installeret, og opdateringen begynder. Klik på "Næste" for at starte installationen af ​​opdateringerne.