Sådan ændres en kørekortadresse online

En person bliver nødt til at ændre sin adresse med afdelingen for motorkøretøjer (DMV) for at sikre, at enhver kommunikation mellem DMV og beboeren ikke afbrydes, opdatere DMV-poster for registrerede køretøjer i beboerens navn samt anmode om et nyt kørekort eller statens ID. I mange tilfælde vil en ændring af en adresse på et kørekort resultere i, at DMV underretter udenrigsministeren om en vælgeres adresseændring. Dette gælder kun for personer, der er registreret til at stemme i denne stat.

Trin 1

Gå til webstedet Department of Motor Vehicles i din tilstand. For eksempel skal en beboer i Californien, der ønsker at ændre adressen på sit kørekort, kontakte staten Californiens Department of Motor Vehicles for at gøre det.

Trin 2

Få adgang til online DMV-adresseændringssystemet.

Trin 3

Indtast dit kørekortnummer. Indtast f.eks. "A5555555" uden mellemrum. Eller som anvist af det online DMV-adresseændringssystem i din tilstand.

Trin 4

Indtast dit efternavn, fornavn og mellemste initial i de angivne felter.

Trin 5

Indtast din fødselsdato. For eksempel "01/01/1960." I de fleste tilfælde vil der blive angivet en måned, dag og årskasse for henholdsvis hver post.

Trin 6

Indtast de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. For eksempel "1234."

Trin 7

Indtast udstedelsesdatoen for dit kørekort. I de fleste tilfælde vil der blive angivet en måned, dag og årskasse for henholdsvis hver post. For eksempel "11/22/09."

Trin 8

Vælg den adresseændringsmulighed, der gælder for dig. For eksempel "Skift BEGGE KØREKORT / ID-kort og køretøj / fartøjsadresse", "Skift kun kørekort / ID-kortadresse" eller "Kun skift køretøj / fartøjsadresse." Vælg den relevante indstilling, og klik derefter på "Skift adresse." Eller den relevante knap, der giver dig mulighed for at fortsætte med adresseændringsprocessen.

Trin 9

Indtast din tidligere adresse.

Trin 10

Angiv hvilken adresse, postadresse og / eller opholdsadresse du vil ændre. Hvis begge dele skal du vælge "Skift". Følg instruktionerne på skærmen og læs alle instruktioner, der vises.

Trin 11

Indtast den nye eller aktuelle opholdsadresse.

Trin 12

Kontroller, at oplysningerne er indtastet korrekt. Rediger efter behov.

Trin 13

Gennemgå vilkårene og betingelserne for online DMV-adresseændringssystemet. Accepter vilkårene og betingelserne for at fortsætte.

Trin 14

Bekræft, hvis du vil have DMV til at underrette udenrigsministeren (vælgerregistrering) med dine nye adresseoplysninger.

Trin 15

Indsend oplysningerne.

Udskriv siden om adresseændring. Der er ikke noget gebyr for at ændre en adresse online. Udtrykket transaktion bruges kun af DMV til at indikere, at en tjeneste udføres. Skriv dato og klokkeslæt for transaktionen. For eksempel: 2009-07-08 23: 06: 29.123456