Hvordan overfører jeg data fra papir til computeren?

Når du kun sidder fast med en udskrift af et langt dokument og har brug for at foretage ændringer, kan indtastning af hele filen spilder timer. Hvis du enten har en scanner eller en mikrofon, fås der dog nogle få alternativer. Med en scanner kan et optisk tegngenkendelsesværktøj konvertere en scanning til en redigerbar fil. Med en mikrofon kan din computer tage diktering. Selvom det er langt hurtigere end at skrive, fungerer ingen af ​​metoderne perfekt, så kontroller altid dit dokument for fejl, inden du sender det.

Scanning og OCR

En scanner digitaliserer papir til en billedfil, såsom en JPG eller en PDF. Disse filer fungerer fint for fotos og udfyldte formularer, men gør det ikke let at ændre data. Programmer til optisk karaktergenkendelse løser problemet ved at konvertere scannede billeder til almindelige tekstdokumenter. Nogle scannere inkluderer deres egne OCR-hjælpeprogrammer, ligesom programmer som Adobe Acrobat og Microsoft OneNote gør. For at køre OCR på en scannet PDF i Acrobat XI skal du åbne menuen "Vis", klikke på "Værktøjer", vælge "Tekstgenkendelse" og vælge det dokument og de sider, der skal konverteres. I OneNote 2013 skal du indsætte et billede, højreklikke på det, vælge "Kopiér tekst fra billede" og derefter indsætte teksten med "Ctrl-V." Google Drive tilbyder også automatisk OCR, der udpakker tekst fra alle PDF-filer, du uploader og åbner i Docs.

Stemmeindtastning

Windows inkluderer software til talegenkendelse, der kan skrive dokumenter fra diktering. For at starte skal du søge efter og åbne "Windows Talegenkendelse" på Windows 8 og 8.1 startskærm eller Windows 7 Start-menu. Følg installationsvejledningen, og åbn derefter et tomt dokument. Læs dit papir højt for at indtaste det i computeren. Windows talegenkendelse indsætter ikke automatisk tegnsætning, så du skal tale hvert tegnsætningstegn højt. Nogle kommercielle talegenkendelsesprogrammer tilbyder en begrænset form for automatisk tegnsætning, men selv med disse alternativer er du nødt til at angive mindre almindelige symboler som semikoloner.