Smukke træ iPad 2 Cover

Leder du efter et smukt trædæksel til din iPad 2? Tjek Miniots tilbud, det har alle funktionerne i Apples magnetiske smart cover, bortset fra at det er lavet af smukke træ.

Hvis udseendet ikke var nok til at få fat i dig, er det prissat til € 50, hvilket faktisk er billigere end det officielle Apple læder-smart cover til iPad 2. Nu, hvis jeg nogensinde kan finde en iPad 2 på lager et sted på planeten Jorden, jeg Jeg vil købe en af ​​disse i et hjerteslag.

Tjek videoen af ​​Miniot Wood Cover i aktion:

Som du kan se, er adfærd ligesom det kloge dæk, og du kan skrælle det tilbage og bruge det i alle de samme positioner. Personligt finder jeg dette meget mere attraktivt end de flamboyant farvede plastdæksler eller læderdækslerne fra Apple.

Miniot Cover til iPad 2 er tilgængelig fra 25. marts og koster € 50 (ca. $ 71), som inkluderer gratis gravering. Virksomheden er baseret i Holland, men vi mailede dem for at se om de vil sende til USA. Jeg forventer, at interessen i denne ting bliver meget høj, så forhåbentlig vil de sende den over dammen. Endnu bedre, måske vil Apple se produktet og hente det til distribution i deres Apple Stores?

Daryl fandt dette via TUAW, tak for indsendelsen!