Lav din egen diskrete iPad-bogsag

Hvis du altid har ønsket ideen om at gemme din iPad i en diskret sag, hvorfor ikke bygge din egen ud af en gammel bog? Dette er en god ide, og det er ret simpelt, du behøver ikke meget for at få det gjort enten:

  • Gamle bog, der er lidt større end iPad
  • Blyant
  • Lineal
  • Trælim eller lignende
  • Exacto kniv, box cutter og / eller Dremel værktøj
  • Tålmodighed

Instructables guide har følgende råd til at vælge en god bog til dette projekt:

Tag din iPad til en brugt boghandel eller butik, og find en bog, der er den rigtige størrelse. Jeg fandt den bedste størrelse var, da du satte iPad på siderne af bogen, er der omkring 20 mm (3/4 ") til 25 mm (1") rundt om det. For lille er et problem, fordi papiret ikke vil være stærkt nok til at holde iPad i og for stor er fint, hvis du kan lide at transportere meget størrelse og vægt, du ikke har brug for. Den perfekte tykkelse er, når siderne i den lukkede bog er ens eller lidt tykkere end iPad. Jeg valgte også en bog med mange billeder, fordi siderne var tykkere, hvilket betød stærkere og mindre at skære.

Dybest set åbner du bare bogen, beskriver og måler iPad, og begynder at skære. Hvis du er OCD, bruges Dremel-værktøjet til at lave rene linjer i indersiden af ​​bogen, men det er ikke et krav. Efter siderne er skåret ud for at imødekomme iPad snuggly, lim siderne og bagsiden sammen (men ikke frontdækslet!), Vent på at det tørrer, og du er færdig. Instruktioner foreslår, at du ikke lim siderne sammen, så du kan glide strømforsyningen gennem og oplade iPad, mens den er i bogen, men jeg tror, ​​at beskyttelsen, der tilbydes ved at have siderne bundet sammen, er værd at afværge. Det eneste, jeg har bemærket, at guiderne mangler, er et lille tommelfingerhuk, så du nemt kan trække iPad ud af bogen.

Instrukser: Genbrug en gammel bog i et Stealth iPad-tilfælde

Du kan bruge den samme vejledning til at oprette en diskret sag til iPhone, en iPod, MacBook Air 11 "eller en hvilken som helst anden bærbar computer, selvom det at bygge en til 17" MacBook Pro kan udgøre en fysisk udfordring. Dette er meget billigere end at købe noget som BookBook iPad-sagen , selvom det medmindre du ikke får en lækker læderbog, vil det nok ikke vise sig helt så flot.

Hvis det gøres korrekt, ser det ud som en standardbog, når den lukkes:

Inde i iPad sidder snuggly:

IPad er helt anvendelig inde i bogsættet:

Fantastisk weekend projekt! Disse ekstra billeder kommer via Imgur, tak for at sende dette i Andy!