Sådan geninstalleres 360 Share Pro

360 Share Pro-programmet er et peer-to-peer-program, der giver brugerne mulighed for at downloade og dele musik, videoer og software gennem et stort netværk. For at få adgang til programmet skal du oprette en konto og købe et medlemskab. Når du har tilmeldt dig, kan du downloade 360 ​​Share Pro-programmet til din Windows-pc. Hvis du oplever problemer med din 360 Share Pro-software, skal du afinstallere programmet og geninstallere det for at rette eventuelle problemer.

Trin 1

Tryk og hold "Control" "Alt" -tasterne på tastaturet, og tryk på "Slet" -tasten for at åbne din Windows Jobliste. Klik på fanen "Processer" og klik på "java.exe" fra linket. Klik på knappen "Afslut proces" for at lukke den. Luk ud af vinduet ved at klikke på "X" i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 2

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik på "Kontrolpanel" i pop op-menuen.

Trin 3

Klik på linket "Tilføj eller fjern programmer" til Windows XP. I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på linket "Afinstaller et program" under afsnittet Programmer.

Trin 4

Klik på fanen "360 Share Pro" på programlisten, og klik på "Skift / fjern" på din Windows XP-pc. I Windows 7 og Vista skal du klikke på fanen "360 Share Pro" og klikke på knappen "Afinstaller" øverst på programlisten.

Trin 5

Klik på "Næste" og følg instruktionerne på skærmen for fuldstændigt at fjerne 360 ​​Share Pro fra din computer.

Trin 6

Åbn din internetbrowser, og klik på URL-feltet. Skriv "360sharepro.com" i det tomme felt, og tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur.

Trin 7

Klik på fanen "Download nu" øverst i browservinduet, og klik på knappen "Download nu" på hovedsiden. Klik på "Gem" i dialogboksen for at gemme programfilen på dit skrivebord og begynde at downloade den. Dobbeltklik på "setup.exe" -filen på skrivebordet for at køre installationsguiden.

Klik på "Næste" i installationsguiden, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen. Dobbeltklik på ikonet "360 Share Pro" på skrivebordet eller klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen. Flyt markøren til "Alle programmer", "360 Share Pro", og klik på "360 Share Pro" -fanen for at køre programmet.