Find en fejlplaceret iPhone ved at gøre det Beep fjernt fra iCloud

Har du ikke hader det, når du mister din iPhone og ikke kan finde den? Eller når det glider mellem sofaen eller under en bunke af tøjvask, og du bruger 20 minutter til at kontrollere alle mulige steder i huset til ingen nytte? Det gamle trick er at ringe til iPhone fra en anden telefon, men hvis du ikke har en anden telefon praktisk, er det ikke særlig nyttigt. Den gode nyhed er, at hvis du har mistet din iPhone derhjemme, har næsten alle os en computer eller tablet, der ligger rundt med adgang til internettet, og derfra kan du bruge iCloud.com og Find My iPhone til at hjælpe med at finde din manglende iPhone (eller iPad og iPod touch).

Sikkert, Find My iPhone er primært beregnet til meget bredere virkelig mistet eller stjålet iOS-enheder, men du kan også bruge det i dit eget hjem eller på dit kontor, når du bare har forlagt iPhone, iPad eller iPod, og du vil have hjælp til at finde den, hvilket for nogle af os er en temmelig hyppig forekomst.

For at kunne bruge denne funktion skal du have oprettet Find My iPhone på den enhed, du søger at finde, hvilket er en del af iCloud og er normalt i standard for de fleste iOS-brugere i disse dage.

Hjælp Find en tabt iPhone ved at gøre det Bip lyder fra iCloud

  1. Gå over til iCloud.com og log ind på dit Apple ID, eller start Find My iPhone-appen på en anden iOS-enhed
  2. Vælg "Find My iPhone", og lad tjenesten finde din manglende iOS-enhed
  3. Vælg enheden på kortet, og klik derefter på knappen (i) for at indkalde flere oplysninger om enheden
  4. Vælg "Afspil lyd" (tidligere versioner kan sige "

    Pinging locator lyden er ret høj, ignorerer både mute switch på enheden og det aktuelle lydniveau, og det gentages kontinuerligt, indtil der trykkes på en knap på selve iOS-enheden.

    Hvis du tror, ​​at du virkelig har mistet enheden, eller den faktisk blev stjålet, kan du bruge iCloud og Find My iPhone til at fjerne en hvilken som helst iOS-enhed på afstand og forhindre tyven i at få adgang til dine data eller kontakter. Det er lidt på den ekstreme side, men fjernbetjening er virkelig bedst brugt, når du helt sikkert ved, at en enhed er væk for god.