Hvorfor Steve Jobs havde altid en sort Turtleneck

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor Steve Jobs altid havde en sort mock turtleneck og jeans? Takket være hans kommende biografi, Steve Jobs , vi har et svar. Her er det fascinerende uddrag:

På en rejse til Japan i begyndelsen af ​​1980'erne bad Jobs Sony's formand Akio Morita, hvorfor alle i virksomhedens fabrikker havde uniform. Han fortalte Jobs, at efter krigen havde ingen noget tøj, og virksomheder som Sony måtte give deres arbejdere noget at bære hver dag. Gennem årene har uniformerne udviklet deres egne signaturstile, især hos virksomheder som Sony, og det blev en måde at binde arbejdstagere til virksomheden. "Jeg besluttede at jeg ønskede den slags binding til Apple, " sagde Jobs.

Sony, med sin påskønnelse af stil, havde fået den berømte designer Issey Miyake til at skabe sin uniform. Det var en jakke lavet af rip-stop nylon med ærmer, der kunne pakke ud for at gøre det til en vest. Så Jobs kaldte Issey Miyake og bad ham om at designe en vest for Apple, Jobs tilbagekaldt: "Jeg kom tilbage med nogle prøver og fortalte alle, det ville godt, hvis vi alle ville bære disse veste. Åh mand, blev jeg kvæget af scenen. Alle hadede ideen. "

I processen blev han dog venner med Miyake og ville besøge ham regelmæssigt. Han kom også til at tænke på at have en uniform til sig selv, både på grund af sin daglige bekvemmelighed (den begrundelse han hævdede) og dens evne til at formidle en signaturstil. "Så jeg spurgte Issey om at gøre mig til nogle af hans sorte turtlenecks, som jeg kunne lide, og han gjorde mig som et hundrede af dem." Jobs bemærkede min overraskelse, da han fortalte denne historie, så han viste dem stablet i skabet. "Det er hvad jeg bærer, " sagde han. "Jeg har nok til at vare i resten af ​​mit liv."

Dette klip blev sendt til Gakwer af Walter Isaacson selv, forfatteren af ​​Jobs biografi.