Sådan konverteres PHP til ASP.NET (3 trin)

PHP og ASP.NET har lignende funktionalitet, såsom evnen til at oprette detaljerede og komplekse webapplikationer, men de har også nogle bemærkelsesværdige forskelle. PHP er et fuldt blomstret programmeringssprog, mens ASP.NET er et sæt teknologier i Microsoft.NET Framework. For at integrere disse to teknologier sammen skal du bruge et program kaldet "PHP to ASP.NET Migration Assistant." Hovedformålet med denne applikation er at hjælpe dig med at konvertere dine PHP-projekter til ASP.NET.

Trin 1

Download din gratis kopi af ASP.NET fra Microsofts websted. Du har også mulighed for at installere det direkte fra download-siden ved at klikke på knappen "Installer nu".

Trin 2

Åbn "Visual Studio .NET", og vælg menupunktet "Konverter". Vælg migratoren "PHP til ASP.NET Migration Assistant", og bestem om du vil producere en ny løsning eller tilføje det projekt, du konverterer til den aktuelle løsning. Når du beslutter dig, skal du følge vejledningen til guiden PHP til ASP.NET Migration Assistant.

Kør kommandolinjeværktøjet "PHPConvert.exe" på din konsol for at migrere eller konvertere PHP-filer til ASP.NET:

PHPConvert [.exe] { [/Ud ] [/ NoLog | /Logfil ] [/ NoLogo] [/ Verbose] [/ ProjectName ] [/ ForceOverwrite]}

Migreringsassistenten konverterer nu de fleste af PHP-sprogkomponenterne til C # -ækvivalenter, såsom klasser og objekter, konstanter, kontrolstrukturer, funktioner, operatorer, referencer, syntaks, typer og variabler.